Snabbnavigation

Hoppa till huvudinnehåll

Anhörigcenter

Vi finns till för dig som känner oro för en anhörig och behöver ha någon att prata med. Samtalen kan ske via telefon eller på plats hos oss på Brigadgatan 14 A.

 

Våra anhörigkonsulenter finns till för dig som hjälper, stöttar eller känner oro för en närstående och själv behöver stöd för att orka. Vi erbjuder även efterlevnadsstöd för dig som förlorat en nära anhörig och behöver någon att prata med.

Vi vänder oss till alla anhöriga över 18 år som behöver stöd, oavsett om din närstående har en speciell diagnos. Vi har tystnadsplikt och besöken/samtalen är kostnadsfria. Kontakta oss via epost eller telefon och boka en tid. 

Förändringar på grund av Covid-19 

På grund av den pågående pandemin rekommenderar Folkhälsomyndigheten personer över 70 år och personer i riskgrupper att begränsa sina sociala kontakter och stanna hemma så mycket som möjligt. Därför erbjuder vi stödsamtal via telefon. Du som vill och kan är välkommen till våra lokaler på Brigadgatan 14 A. Du kan även boka tid för avslappning i massagestol hos oss. 

På grund av Covid-19 erbjuder vi inte några gruppaktiviteter under sommaren. Vår förhoppning är att kunna komma igång med en del av verksamheten under hösten. Följ gärna vår sida på facebook där vi lägger upp uppdateringar. 

 

Anhörigcenter

Under semesterperioden har vi inte alltid möjlighet att svara i telefon, men du kan alltid lämna ett meddelande på vår telefonsvarare, så ringer vi upp samma dag eller nästkommande vardag.

Till e-postformulär för Anhörigcenter

E-post: anhorigcenter@linkoping.se

Telefon: 013-26 31 95
Telefontid: Mån-Fre: 9.00-17.00

Besöksadress: Brigadgatan 14 A (se karta)

Postadress:
Linköpings kommun
Leanlink, Råd & Stöd
Anhörigcenter
581 81 LINKÖPING

Webbadress: https://www.linkoping.se/anhorigcenter https://www.linkoping.se/anhorigcenter

Ansvarig chef:
Elias Vardi
Telefon: 013-20 65 62

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss förbättra webbplatsen

Hur skulle den här sidan kunna bli bättre?

Senast uppdaterad den 22 juni 2020

Chatta. Fäll ut menyn

Kontakt Linköping


Välkommen till Linköpings kommuns chatt. Chatten är öppen vardagar kl 8-15.

Vi som svarar är samhällsvägledare på Kontakt Linköping. Om du lämnar personuppgifter till oss behandlar vi dem såhär: