Lokalplanering

Vi som arbetar med lokalplanering fungerar som internkonsulter inom Linköpings kommun. Uppdragen vi anlitas för är omväxlande och kan exempelvis innebära medverkan vid planläggning och projektering eller projektledning vid ombyggnation och nyproduktion.

Våra uppdrag

Vi erbjuder tjänster inom lokalområdet och utformar uppdragen eller projekten utifrån kundens önskemål. Våra kunder och uppdragsgivare är i huvudsak kommunens förvaltningar där vi anlitas för projektledning eller medverkan vid planläggning och projektering av exempelvis en skola eller ett vårdboende.  Verksamheter inom kommunens förvaltningar kan även anlita oss om de vill ha professionellt stöd och medverkan kring hyresavtal, lokalnyttjande, upphandlingar och övriga processer gällande lokalfrågor såsom arbetsmiljö-, säkerhets- och myndighetskrav.

Vårt arbetssätt

Som lokalplanerare arbetar vi i olika projektskeden och är länken mellan uppdragsgivare och fastighetsägare. Med stor förståelse för såväl fastighetsägare som hyresgästens behov, hyreskontraktens innehåll och alla de moment som ingår i arbetet, skapar vi kvalitet, service och trygghet för båda parter. Slutmålet är att vi, med hjälp av vår spetskompetens, ska se till att kundernas idéer och planer förverkligas.

Kontakta ansvarig chef

Catrine Andersson

Affärsområdeschef Leanlink, Stöd & Service

Skicka e-post till Catrine Andersson

E-post: Catrine.andersson@linkoping.se

Telefon: 013-26 31 61

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss förbättra webbplatsen

Hur skulle den här sidan kunna bli bättre?

Senast uppdaterad den 26 februari 2019