East Sweden Innovation Week

Under Innovation Week riktar vi ljuset mot den innovationskraft som finns i Östergötland. Då vill vi möta dig, tillsammans med alla andra engagerade inspiratörer och uppfinnare, innovatörer och entreprenörer, studenter och forskare, företagare och näringslivsföreträdare, kluster och företagsinkubatörer, kommuner och föreningar.

Träffa några av Östergötlands ledande innovatörer och låt dig inspireras av landets vassaste entreprenörer. Innovation Week är en del i East Swedens arbete för att stärka Östergötlands innovations- och entreprenörsklimat. Tillsammans bidrar vi till kreativa innovationsmiljöer, ett starkt företagsklimat och god tillväxt i Östergötland.

Innovation Week 2018

Årets Innovation Week anordnas 5-11 november, med en mängd spännande aktiviteter runt om i regionen.

Veckan huvudarrangemang, Innovation Day, hålls i Linköping 8 november. Då får du bland annat inspiration från världens största internet-marknad, får veta vad myror kan lära oss om samarbete och det blir även en diskussion om hur du som företag kan fördubbla din lönsamhet.

Ansvarig för veckan är Region Östergötland i nära samarbete med LiU Holding, Norrköping Science Park, Norrköpings näringslivskontor, Science Park Mjärdevi, Näringsliv och tillväxt Linköping, Almi och Länsstyrelsen i Östergötland.

Se hela veckans schema och anmäl dig till aktiviteter på Innovation Weeks webbplats.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss förbättra webbplatsen

Hur skulle den här sidan kunna bli bättre?

Senast uppdaterad den 2 november 2018