Näringslivsdagen

Välkommen till en förmiddag fylld av dialog, kunskap och inspiration. Dagen vänder sig till företag och entreprenörer liksom andra aktörer som är viktiga för näringslivets utveckling i Linköping.

Publik lyssnar till företaget HaMa som står på scenen

 

Näringslivsdagen 2019

Den 14 februari anordnades Näringslivsdagen 2019, med ett deltagarantal som slog rekord! Med en energirik, öppen och inspirerande stämning bjöd dagen på många nya kontakter och ny inspiration.

Utvärderingen visade att deltagarna var mycket nöjda med dagen. 84% gav dagens helhet fyra eller fem i betyg, på en skala som sträcker sig till fem. Och 81% angav att de knöt nya kontakter under dagen, vilket är ett av flera syften med Näringslivsdagen.

Om evenemanget

Dagen vänder sig till företag och entreprenörer liksom andra aktörer som är viktiga för näringslivets utveckling i Linköping. Passa på att diskutera dina tankar kring Linköpings näringsliv med politiker och kommunens tjänstepersoner som också finns på plats hela förmiddagen.

Sist men inte minst blir det ett intressant och fullmatat program från scenen. Information om Näringslivsdagen 2020 kommer hösten 2019.

Kontakt

Marie Karlsson

Kommunikationsstrateg Näringsliv och tillväxt

Skicka e-post till Marie Karlsson

E-post: marie.i.karlsson@linkoping.se

Telefon: 013-29 41 07

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss förbättra webbplatsen

Hur skulle den här sidan kunna bli bättre?

Senast uppdaterad den 7 mars 2019