Linköpings Näringslivsgala 2019

I den växande och hållbara staden spelar näringslivet en avgörande roll. Linköpings näringslivsgala som gick av stapeln första gången 2013, är ett initiativ från Linköping kommun och Corren/Öst Media. Under en glittrande och festlig galakväll samlas vi kring näringslivets insatser och firar dem som gjort skillnad.

Galan är en naturlig samlingsplats för näringslivets företrädare i Linköping, där vi riktar strålkastarna mot framgångsrika och inspirerande förebilder och exempel. Här premieras tillväxt, mod och innovationskraft, men också hållbarhet, mångfald och samspel med samhället runt omkring. Galan lever och utvecklas med sin tid och skapar ett modernt och professionellt ramverk till alla som lyfts fram inför, under och efter kvällen – liksom till initiativtagare och samarbetspartners som engagerar sig i galan.

Att prisas på Linköpings Näringslivsgala betyder att man gjort skillnad – och priserna gör skillnad. Publikjubel och konfetti i stunden. Uppmärksamheten och ljuset på näringslivets betydelse, liksom möjligheten för de vinnande företagen att bygga intern stolthet, ger effekt i längden. Galan är de nominerades kväll och vinnarnas afton. Och samtidigt en påminnelse om att det är tillsammans vi får saker att hända.

Information och anmälan

Arrangör: Linköpings kommun och Corren/Öst Media.
Datum: 27 september, start klockan 18.
Plats: Konsert & Kongress Linköping.
Anmälan: Köp din biljett på Linköpings Näringslivsgalas webbplats.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss förbättra webbplatsen

Hur skulle den här sidan kunna bli bättre?

Senast uppdaterad den 23 maj 2019