Näringslivsdagen 2019

Välkommen till en förmiddag fylld av dialog, kunskap och inspiration.

Bild över Linköping med texten

Välkommen

Den 14 februari är det dags för Näringslivsdagen 2019. Då bjuds du in till en förmiddag fylld av dialog, kunskap och inspiration.

Dagen vänder sig till företag och entreprenörer liksom andra aktörer som är viktiga för näringslivets utveckling i Linköping. Passa på att diskutera dina tankar kring Linköpings näringsliv med politiker och kommunens tjänstepersoner som också finns på plats hela förmiddagen.

Sist men inte minst blir det ett intressant och fullmatat program från scenen på temat näringslivets möjligheter i ett växande Linköping.

Linköping växer

Linköping står inför sin största stadsomvandling någonsin - vilka är utmaningarna och vilka är möjligheterna? Vi har precis passerat 160 000 invånare och år 2025 räknar vi med att vara fler än 175 000. Vad innebär det för näringslivet, hur kan företagen växa tillsammans med staden - och hur möter vi den växande stadens utmaningar tillsammans?

Linköping och världen

Lyssna till hur två stora globala företag - Saab och Ericsson - starkt etablerade i Linköping tar Linköping till världen och världen till Linköping.

Linköpings potential

Träffa och lyssna till företrädare från Linköpings breda näringsliv, som är med och utvecklar Linköping till en attraktiv plats för tillväxt. Hur gör de för att fortsätta utvecklas i takt med omvärlden?

Information och anmälan

Arrangör: Linköpings kommun, Näringsliv och tillväxt
Tid: 14 februari, klockan 08.00- ca. 13.00
Plats: Cupolen, Majgatan 4
Anmälan: Anmäl dig på Näringslivsdagens anmälningssida

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss förbättra webbplatsen

Hur skulle den här sidan kunna bli bättre?

Senast uppdaterad den 29 november 2018