Vinnare av kommunens priser på Näringslivsgalan

Här kan du läsa mer om de två vinnarna av Linköpings kommuns två priser under Linköpings Näringslivsgala 28 september.

Logga för Linköpings Näringslivsgala

 

Näringslivsdiamanten 2018 – Tommy Johansson

Årets Näringslivsdiamant är en pelare inom Linköpings näringsliv, som i många år har verkat som en katalysator för tillväxt och långsiktig lönsamhet – ofta i naturlig samverkan med andra. Med en unik förmåga att fånga idéerna och göra dem till lönsam verklighet och med ett ledarskap som bygger på dialog – och att teamet alltid är starkare än individen – har årets Näringslivsdiamant tagit Linköping ut i världen, och världen till Linköping. En sann entreprenör, inspiratör, ambassadör och förebild – Linköpings Näringslivsdiamant 2018 är Tommy Johansson!

Hedersdiamanten - Saab

Få enskilda aktörer har varit så tongivande inom Linköpings näringsliv som vår hedersdiamant. Med en verksamhet som kännetecknas av snabb teknologiutveckling och banbrytande innovationskraft, har bolaget inte bara skapat egen tillväxt – genom årtiondena har man i många aspekter ritat kartan för Linköpings långsiktiga utveckling.

Vår hedersdiamant har bidragit till att skapa arbetstillfällen och trygghet för tusentals invånare i Linköping och regionen – och genom regional samverkan bidragit till att nya tillväxtbolag bildats. Ett stort fokus finns på frågor som rör ansvarsfullt företagande, ledarskap, medarbetarskap och hållbar företagsutveckling. I det här bolaget blir idéer inte bara till verklighet – de flyger högt över Linköping och världens gränser.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss förbättra webbplatsen

Hur skulle den här sidan kunna bli bättre?

Senast uppdaterad den 28 september 2018