Årets sommarföretag

Här presenteras deltagarna i Sommarföretagaren 2019 och vad deras företag erbjuder! Det är allt från bivaxdukar till datorspel.

Edin och RabiRakedo Events

Rakedo Events är ett eventföretag som genomför idrottsrelaterade aktiviteter med oslagbara priser att vinna. Målet är att förebygga segregationen genom att ungdomar från olika stadsdelar samt med olika bakgrunder träffas under våra events. Vi tror på att idrott leder till gemenskap och kärlek bland människor som annars inte möts. Det är dags för att integrationen tas på allvar i det mångfaldiga Linköping. Rakedo Events - oförglömliga events.

Kontakt
kontakt@rakedoevents.se
www.Rakedoevents.se

Oscar och EricNCMR

Vi vill göra Linköpings utomhusmiljö mer attraktiv och förbättra tillväxten i staden samtidigt som vi värnar om vår miljö. Detta vill vi göra genom att förbättra utseendet på de befintliga papperskorgarna som är lokaliserade runt om i staden. Papperskorgarna ska då bli både mer synliga och stilfull för allmänheten.

Den ökade uppmärksamheten gentemot papperskorgarna kommer att leda till mer skräp som slängs och att folk kan se papperskorgarna som en positiv detalj i omgivningen. Renoveringarna ska finansieras genom lokala företag som ska kunna marknadsföra sig på papperskorgarna, vilket ger dem ett utmärkt tillfälle att synas i en positiv vinkel. För tillfället har vi fått tillåtelse av Linköpings Kommun att testa projektet i Hjulsbro och Ekholmen.

Kontakt

Eric Carlqvist
Eric.carlqvist@live.com
0708907199

Oscar Nyman
Oscnym475@edu.linkoping.se
0735262303

Inget fotoBivaxduken

Vad skulle du säga om jag erbjuder dig ett mer miljövänligt men samtidigt lika effektivt alternativ som plastfolie? En plastfolie som inte är tillverkad av plast, som går att återanvända och som inte hamnar i papperskorgen direkt.

Bivaxduken är gjord av tyg och ekologisk bivax. Den går att skölja av och använda igen. Lika effektiv som plastfolie men snällare mot miljön. Den kan formas och anpassas till ändamål -allt för att bemöta just ditt behov.

Kontakt
Finns att beställa genom att skicka ett mail till Eco_earth_@hotmail.com. Webbshop öppnar inom kort, länk kommer!

KimRangdaart

Jag är en studerande illustratör som studerar koncept art och illustration. Jag skapar loggor, självporträtt, landskap, små animationer och annat. Det kan vara för både privatperson och företag. Jag jobbar digitalt, men kan också arbeta fram någonting traditionellt beroende på vad som önskas. Det kan ta mig runt 3 timmar till 3 dagar, beroende på om jag är upptagen med andra teckningar eller fritid. Nedanför så finns det en länk till min Instagram med exemplen på saker som jag har ritat.

Kontakt
https://www.instagram.com/rangdaart/

 

OdinApp för att hitta barnvakt

Det kan ofta vara väldigt svårt att hitta en barnvakt om man just flyttat till Sverige och inte känner någon familjemedlem eller vän som kan ställa upp. Därför utvecklar jag en enkel och smidig app där du kan komma i kontakt med en barnvakt. Appen kommer finnas på flera olika språk, och det ska gå att hitta en barnvakt som kan prata med barnet på deras modersmål.

Kontakt
sprakbarnvakten@gmail.com

Oscar SSoder Media

Mitt sommarföretag, Soder Media, erbjuder tjänster inom foto och video för både företag och privatpersoner. Inom foto erbjuder Soder Media porträttbilder och familjebilder för privatpersoner och produktbilder och reklamfilmer för företag, dessutom erbjuds event-fotografi.

Kontakt
https://www.sodermedia.com/ 
0709800331
soder.media@gmail.com 

 

SannaPIERON Armband

PIERON armband är ett företag som tillverkar handgjorda armband som vi knyter själva och för varje såld armband går 25% av inkomsterna till Läkare Utan Gränser. Armbanden kommer i små tygpåsar som jag syr själv och man kan också specialbeställa ett armband då man väljer färg och mönster själv och får påsen special broderad efter ditt önskemål.

Kontakt
Armbanden går att beställa på företagets Instagram: @pieron.armband eller via mejl: Pieron.Armband@gmail.com

 

Tomas och StefanGalactic Impact

Vi (Tomas och Stefan) är två undomar som utvecklar spelet Galactic Impact. Det kommer gå att spela det i webbläsaren på valfri enhet. Spelet går ut på att ett tiotal spelare har var sitt imperie i en virtuell galax och målet är att med hjälp av flottor av rymdskepp förstöra de andra spelarnas imperier.

Detta är vårat första stora projekt och det är väldigt kul att jobba på det tillsammans.

Kontakt
Om du vill veta mer är du välkommen till: https://gimpact.herokuapp.com/

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss förbättra webbplatsen

Hur skulle den här sidan kunna bli bättre?

Senast uppdaterad den 25 juni 2019