Utveckla ditt företag

När du vill utveckla och stärka ditt företag finns det mycket att tänka på. Vilka vägar ska du ta för att få bästa möjliga tillväxt i företaget? Vart finns det nya, större lokaler?

En tavla med statistik som visar en uppåtgående trend

 

Vi har stor erfarenhet av att hjälpa företagare framåt, och i Linköping finns alla förutsättningar för att lyckas bra i näringslivet. Vi har flera tjänster som kan vara till nytta för dig.

Aktiviteter och nätverkande

En ny kontakt i rätt läge kan hjälpa dig att ta ditt företag framåt. Kanske träffar du en ny kund eller en ny samarbetspartner. Vi ordnar flera aktiviteter där vi avsätter tid för mingel och nätverkande, som exempelvis våra TUFF-seminarier där du även får lyssna till en intressant föreläsare kring ett aktuellt ämne. Föreläsningen ger dig nya verktyg att ta med dig in i ditt företagande.

Det finns även formella nätverk i Linköping där medlemmarna träffas regelbundet och hjälper varandra att hitta nya kontakter och kunskaper. Nätverken kan vara indelade branschmässigt eller öppna för alla.

Utbildningar

Vi har även flera utbildningar att erbjuda dig som vill få ditt företag att växa. Exempelvis den populära utbildningen Säljfokus, där du får nya kunskaper i hur du på bästa sätt säljer in dina varor/tjänster till kunder.

Nya lokaler

Har du vuxit ur dina lokaler? I Lokal- och markdatabasen ser du alla lokaler som just nu finns tillgängliga i Linköping. Du ser också vart det finns ledig mark, om du är intresserad av att bygga egna lokaler.

Almi Företagspartner

För dig med ett företag med snabb tillväxt eller med ett företag som har potential att växa, har Almi flera nyttiga tjänster. De erbjuder exempelvis två tillväxtprogram där du får stöd att organisera tillväxten och undvika fallgropar. Du kan också få en företagscoach som hjälper dig att ta din företagsplan till praktisk handling. Ännu fler erbjudanden för tillväxtföretag hittar du på Almis webbplats.

Andra bra vägar framåt för ditt växande företag

Näringsliv och tillväxt

Skicka e-post till Näringsliv och tillväxt

E-post: naringsliv@linkoping.se

Besöksadress: Storgatan 58 (se karta)

Postadress: Linköpings kommun, 581 81 Linköping

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss förbättra webbplatsen

Hur skulle den här sidan kunna bli bättre?

Senast uppdaterad den 27 oktober 2017