Utveckla ditt företag

När du vill utveckla och stärka ditt företag finns det mycket att tänka på. Vilka vägar ska du ta för att få bästa möjliga tillväxt i företaget? Vart finns det nya, större lokaler?

En tavla med statistik som visar en uppåtgående trend

 

Vi har stor erfarenhet av att hjälpa företagare framåt och i Linköping finns alla förutsättningar för att lyckas bra i näringslivet. Vi har flera tjänster som kan vara till nytta för dig.

Aktiviteter och nätverkande

En ny kontakt i rätt läge kan hjälpa dig att ta ditt företag framåt. Kanske träffar du en ny kund eller en ny samarbetspartner. Vi ordnar flera aktiviteter där vi avsätter tid för mingel och nätverkande.

Det finns även formella nätverk i Linköping där medlemmarna träffas regelbundet och hjälper varandra att hitta nya kontakter och kunskaper. Nätverken kan vara indelade branschmässigt eller öppna för alla.

Nya lokaler

Har du vuxit ur dina lokaler? I Lokal- och markdatabasen ser du alla lokaler som just nu finns tillgängliga i Linköping. Du ser också vart det finns ledig mark, om du är intresserad av att bygga egna lokaler.

Företagsservice

Vill du komma i kontakt med kommunen så gör du det via Företagsservice, företagens egna kontaktväg. Här når du hela kommunen med ett samtal och slipper ringa till varje enskilt kontor.

Du kan få svar på frågor som exempelvis om du behöver några tillstånd för att göra om ditt café till en restaurang, eller få tips på mark och lokaler som kan passa ditt växande företag.

Företagsservice

Vi hjälper ditt företag med frågor som:

  • Jag vill köpa mark för att bygga egen lokal för min verksamhet, hur gör jag?
  • Vilka tillstånd behöver jag från kommunen för att starta min verksamhet?
  • Jag vill omvandla mitt café till restaurang. Ska jag ha andra tillstånd då? 

Skicka e-post till Företagsservice

Telefon: 013-20 61 00

Öppettider: måndag-torsdag klockan 09.00-15.00 (lunchstängt 12.00-13.00)

Almi Företagspartner

För dig med ett företag med snabb tillväxt eller med ett företag som har potential att växa, har Almi flera nyttiga tjänster. De erbjuder exempelvis två tillväxtprogram där du får stöd att organisera tillväxten och undvika fallgropar. Du kan också få en företagscoach som hjälper dig att ta din företagsplan till praktisk handling. Ännu fler erbjudanden för tillväxtföretag hittar du på Almis webbplats.

Andra bra vägar framåt för ditt växande företag

Näringsliv och tillväxtsstaben

Skicka e-post till Näringsliv och tillväxtsstaben

E-post: naringsliv@linkoping.se

Besöksadress: Storgatan 58 (se karta)

Postadress: Linköpings kommun, 581 81 Linköping

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss förbättra webbplatsen

Hur skulle den här sidan kunna bli bättre?

Senast uppdaterad den 2 november 2018