Utbildningsförvaltningen

Vårt uppdrag är att utveckla och rusta våra barn och unga med kunskap inför framtiden – ett väldigt viktigt och meningsfullt jobb.

Var med och forma framtidens Linköping!

Det är dagens barn och unga som är nästa generations samhällsbyggare. De är vår nyfikna och talangfulla framtid. Det vill vi ta vara på. Genom att ge dem de bästa förutsättningarna att växa och utveckla sina kunskaper ger vi samtidigt Linköping chansen att fortsätta utvecklas av kunniga och ambitiösa invånare även i framtiden.

För att lyckas med detta behöver vi fler som vill driva och utforma nya idéer för att främja utveckling och lärande. Med modern pedagogik och ny teknik arbetar våra kompetenta kollegor för att hålla en hög kvalitet med fullt fokus på varje individ och deras skiftande behov. Det betyder varierade dagar och utmanande möten med växande människor där det gäller att både vara ödmjuk och kunna sätta gränser.

Linköping är en mångfasetterad kunskapsstad med goda möjligheter till idéutveckling och här finns stort utrymme att utvecklas både som pedagog och i karriären. Tack vare ett långsiktigt perspektiv är kommunen en trygg arbetsgivare som arbetar för hela samhällets nytta. Framtiden ligger i händerna på dagens lärare och pedagoger. Var med och påverka du med!

Exempel på roller inom Utbildningsförvaltningen

Våra medarbetare gör idéer till verklighet

Måste undervisning ske i vanliga klassrum? Vad skulle hända om man gjorde skolande mer lockande för de elever som av olika anledningar inte kommer till skolan? De passionerade kollegorna på Berzeliusskolan gjorde om klassrummet till ett vardagsrum. Se här vilken fantastisk effekt det fick på närvaron.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss förbättra webbplatsen

Hur skulle den här sidan kunna bli bättre?

Senast uppdaterad den 28 februari 2017