Administrativ assistent med registratorsuppdrag till UtbildningskontoretSista ansökningsdatum: 2019-06-19
Referensnummer: 3424

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:

Maria Esbjörnsson Lakatos, Enhetschef, 013-29 48 38

Marie Eriksson, HR-konsult

Britt-Marie Sandström, Facklig företrädare Vision, 013-20 71 40

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Tjänsten är placerad i den administrativa gruppen på Utbildningskontoret. Gruppen tillhör Enheten för sammanhållen administration som ger administrativt stöd till Utbildningsförvaltningen och Kultur- och fritidsförvaltningen. Gruppens uppdrag innefattar att sköta Utbildningsförvaltningens registratur samt ge stöd och service till chefer och medarbetare. På Utbildningskontoret arbetar chefer och tjänstemän som leder den verksamhet som nämnden har fattat beslut om, totalt ca 90 medarbetare.

Barn- och ungdomsavdelningen är en del av Utbildningskontoret och ansvarar för registraturen inom BOU samt vanligen förekommande administrativa uppgifter inom BOU.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en administrativ assistent/registrator till Utbildningsförvaltningen. Den huvudsakliga arbetsuppgiften kommer att vara att ansvara för barn- och ungdomsnämndens diarium. Exempel på arbetsuppgifter är att diarieföra inkommande och upprättade handlingar i olika diarier, bevaka avdelningens officiella e-brevlåda och hantera begäran om allmänna handlingar. I arbetsuppgifterna ingår även att svara på frågor och ge service till allmänhet, chefer och medarbetare.

Du kommer att delta i nätverksträffar för registratorer. Tillsammans med oss ska du fortsätta utveckla det administrativa stödet till chefer och medarbetare på kontoret för att det ska bli så effektivt och bra som möjligt samt vara delaktig i ett utvecklingsarbete av administrationen inom utbildningsförvaltningen.

Vi vill att du är med och bidrar till en effektiv och flexibel organisation där arbetssätt och arbetsformer bygger på samarbete, delaktighet och ansvar. 

Kvalifikationer

Du har gymnasieexamen och tidigare erfarenhet av arbete som administratör. Meriterande för tjänsten är erfarenhet av diarieföring och dokumenthantering, administrativt arbete i en kommunal organisation samt kunskap om offentlighet och sekretess samt allmänna handlingar.

Då det i arbetsuppgifterna ingår dokumenthantering och att kommunicera med chefer och medarbetare behöver du kunna uttrycka sig väl i tal och skrift på svenska.

Vi söker dig som är planerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt och tar ansvar för dina arbetsuppgifter, samt lägger stor vikt vid att vara noggrann. Du sätter högt värde i att hålla en hög servicenivå och vara tillmötesgående i ditt bemötande och är lyhörd för verksamhetens och medarbetarnas behov. Du har en god samarbetsförmåga och ger alltid ett gottbemötande till personer som du möter i din yrkesroll. Arbetet ställer krav på att snabbt kunna ställa om och växla mellan olika arbetsuppgifter, därför måste du vara flexibel och med kort varsel kunna göra omprioriteringar av dina arbetsuppgifter.

Information om tjänsten

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 3424 

Om Utbildningsförvaltningen

Det är våra barn, unga och vuxna som bygger Linköping. Genom att ge dem de bästa förutsättningarna att växa och utveckla sina kunskaper ger vi samtidigt Linköping chansen att fortsätta utvecklas av kunniga och ambitiösa invånare även i framtiden. För att lyckas med detta behöver vi fler som vill utforma och driva nya idéer för att främja utveckling och lärande. Med modern pedagogik och ny teknik arbetar vi för att hålla en hög kvalitet med fullt fokus på varje individ och deras skiftande behov. Här finns gott om utrymme att växa i din yrkesroll. Tack vare en decentraliserad styrning där chefer och medarbetare själva tar stort ansvar för verksamheten ger Linköpings kommun goda möjligheter att ta initiativ och göra idéer till verklighet. Var med och påverka du med!

Om Linköpings kommun

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet. För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här:linkoping.se

Ansök här!

Senast uppdaterad den 19 juni 2019