Administrativ assistent till BäckskolanSista ansökningsdatum: 2019-08-11
Referensnummer: 3613

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:

Pia Lindgren, Rektor, 013.208728

Conny Karlsson, Lärarförbundet, 013 - 20 87 51

Maria Allinggård, Lärarnas Riksförbund

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Bäckskolan ligger i Berga och tillhör det södra skolområdet vi är en mångkulturell skola med ca 160 elever. Vi arbetar utifrån visionen Bäckskolan - en lärande gemenskap med omtanke och glädje. Att både elever och personal upplever glädje och lust att lära är viktigt för oss. Vi som arbetar på skolan utvecklar tillsammans verksamheten utifrån våra olika uppdrag. Skolan ligger i ett naturskönt område med Tinnerbäcken och grönområden precis intill och eklandskapet inom gångavstånd.

Arbetsbeskrivning

Här är jobbet för dig som vill ha omväxlande arbetsuppgifter, som vill jobba med både människor
och datorer och som är en fena på service!
Som administrativ assistent blir ditt uppdrag att vara ett stöd till ledningen och verksamheten. Eftersom du kommer att sitta på skolexpeditionen kommer du dagligen att ha kontakt med elever, personal, föräldrar och allmänheten och har därmed en viktig roll som skolans ansikte utåt.

Vi erbjuder varierande uppgifter såsom personaladministration, elevadministration, vikarieanskaffning, diarieföring samt fakturahantering i en dynamisk och rolig arbetsmiljö. De administrativa system som huvudsakligen används är Heroma, Extens, W3D3 och Agresso men även om arbetsuppgifterna utförs med olika administrativa verktyg så handlar uppdraget i grunden om att på olika sätt ge service.

Du kommer att ingå i ett nätverk för administrativa assistenter i Södra skolområdet där det finns
möjlighet erfarenhetsutbyte och annan kompetensutveckling. Vi vill även att du tillsammans med oss på ett aktivt sätt ska vara med och utveckla det administrativa stödet för att det skall bli så effektivt och ändamålsenligt som möjligt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av administrativt arbete, gärna inom offentlig förvaltning. Vidare har du mycket god datorvana och tycker om att arbeta med olika datorapplikationer som ständigt utvecklas. Som person trivs du med att fungera som spindeln i nätet med många olika kontaktytor. Erfarenhet från våra administrativa system, arbete med personal- och elevadministration och/eller fakturahantering samt PA-utbildning är meriterande

Vi söker dig som:
• har du mycket god serviceförmåga
• arbetar självständigt och tar stort eget ansvar för ditt arbetsområde
• tar egna initiativ för att lösa arbetsuppgifterna på ett effektivt sätt
• är organiserad och prioriterar aktiviteter på ett effektivt sätt
• relaterar till andra människor på ett lyhört sätt
• har en förmåga att snabbt anpassa dig till nya eller förändrade krav och förutsättningar
• drivs av en vilja att se möjligheter till förbättringar både för den egna verksamheten dig själv
och för kunderna
• kan formulera dig väl i tal och skrift

Information om tjänsten

Tillträde: 20190901

Anställningsform: Tillsvidare

Sysselsättningsgrad: 75%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 3613

Om Utbildningsförvaltningen

Det är våra barn, unga och vuxna som bygger Linköping. Genom att ge dem de bästa förutsättningarna att växa och utveckla sina kunskaper ger vi samtidigt Linköping chansen att fortsätta utvecklas av kunniga och ambitiösa invånare även i framtiden. För att lyckas med detta behöver vi fler som vill utforma och driva nya idéer för att främja utveckling och lärande. Med modern pedagogik och ny teknik arbetar vi för att hålla en hög kvalitet med fullt fokus på varje individ och deras skiftande behov. Här finns gott om utrymme att växa i din yrkesroll. Tack vare en decentraliserad styrning där chefer och medarbetare själva tar stort ansvar för verksamheten ger Linköpings kommun goda möjligheter att ta initiativ och göra idéer till verklighet. Var med och påverka du med!

Om Linköpings kommun

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet. För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här:linkoping.se

Ansök här!

Senast uppdaterad den 11 augusti 2019