Administrativ assistent till BerzeliusskolanSista ansökningsdatum: 2019-08-10
Referensnummer: 3600

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:

Olof Patolla, HR-konsult samt chef för Administration & Service, 013-207405

Linda Eklund, Rektor, 013-207432

Leif Skarp, Rektor, 013-207443

Åse Mellerskog, Rektor, 013-207411

Fackliga företrädare, Nås via växel på Berzeliusskolan, 013-207400

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Berzeliusskolan är en attraktiv, nyrenoverad och centralt belägen skolan. Här finns grundskolans högstadium, gymnasieskola och gymnasiesärskolan. Grundskolan har profilering mot idrott och NO. Gymnasieskolan omfattar naturvetenskaps- och teknikprogrammen samt språkintroduktion och på gymnasiesärskolan finns både individuellt och nationellt program. Totalt finns cirka 1800 studerande och 250 anställda på skolan. 

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som tycker om rollen som spindeln i nätet och som kan representera verksamhetens ansikte utåt. Att vara administrativ assistent hos oss innebär att vara ett stöd till ledningen och verksamheten. Du kommer att ha daglig kontakt och ge service till chefer, medarbetare, elever, vårdnadshavare och externa besökare. Du kommer att ingå i servicegruppen där dina arbetsuppgifter är varierande såsom att bemanna receptionen och ge service till elever, medarbetare och besökare. Du hjälper till med beställningar, diarieföring, busskortshantering samt diverse andra administrativa uppgifter.

Även om arbetsuppgifterna utförs med olika administrativa verktyg, handlar uppdraget i grunden om att ge service. Du kommer att ingå i ett administrativt nätverk där det finns möjlighet att utbyta erfarenheter, få information och kompetensutveckling riktad mot din yrkesgrupp.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasial utbildning. Erfarenhet av arbete med löne-, ekonomi- och/eller personaladministration är meriterande. Du har en god kommunikativ förmåga i tal och skrift.

Som person söker vi dig som är trygg, stabil och har självinsikt. Du arbetar självständigt och strukturerat och tar stort ansvar för ditt arbetsområde och för att hålla uppsatta deadlines. Du har god serviceförmåga och kan se de behov som finns inom det administrativa uppdraget. Vidare samarbetar du bra med andra och kommunicerar på ett tydligt sätt. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter samtidigt som du är noggrann och väl medveten om kvalitetsstandards.

Information om tjänsten

Tillträde: Snarast

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100 %

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 3600

Om Utbildningsförvaltningen

Det är våra barn, unga och vuxna som bygger Linköping. Genom att ge dem de bästa förutsättningarna att växa och utveckla sina kunskaper ger vi samtidigt Linköping chansen att fortsätta utvecklas av kunniga och ambitiösa invånare även i framtiden. För att lyckas med detta behöver vi fler som vill utforma och driva nya idéer för att främja utveckling och lärande. Med modern pedagogik och ny teknik arbetar vi för att hålla en hög kvalitet med fullt fokus på varje individ och deras skiftande behov. Här finns gott om utrymme att växa i din yrkesroll. Tack vare en decentraliserad styrning där chefer och medarbetare själva tar stort ansvar för verksamheten ger Linköpings kommun goda möjligheter att ta initiativ och göra idéer till verklighet. Var med och påverka du med!

Om Linköpings kommun

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet. För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här:linkoping.se

Ansök här!

Senast uppdaterad den 10 augusti 2019