Administrativ utvecklare till LeanlinkSista ansökningsdatum: 2019-03-20
Referensnummer: 2745

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:

Anita Lhådö, Direktör Leanlink, 0706-07 00 78

Mats Olsson, Facklig företrädare, Vision, 013-20 70 71

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Leanlinks direktör och stab har kontor i nyrenoverade lokaler i centrala Linköping. För att kunna klara våra utmaningar kommer direktören rekrytera till en ny tjänst som administrativ utvecklare.

På arbetsplatsen arbetar chefer och stödfunktioner inom bl a administration. Du kommer ingå i Leanlinks ledningsgrupp som består av direktör, affärsområdeschefer samt stabsfunktioner inom HR, ekonomi och kommunikation. Du kommer även ingå i kommunens administrativa nätverk.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en medarbetare till en nyinrättad tjänst som administrativ utvecklare. I arbetet ingår att utveckla, samordna och kvalitetssäkra förvaltningens administrativa processer. I rollen ingår också att anordna nätverksträffar för förvaltningens samtliga administratörer (25 medarbetare), där du delger information från kommunens administrativa nätverk och utgör det sakkunniga stödet inom det administrativa området. Du är huvudregistrator i förvaltningens diarium.

Arbetsuppgifterna består vidare av att bistå direktören med administrativt stöd genom att bland annat skriva handlingar och protokoll. Du kommer också sammanställa underlag och göra presentationsunderlag. Vidare ingår löpande administration i personalsystemet Heroma gällande ledningsgrupp och stab samt hantering av fakturor i ekonomisystemet Agresso.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

  • har akademisk utbildning inom administration eller pedagogik
  • har erfarenhet av att arbeta med kvalificerat chefsstöd
  • har erfarenhet av att samordna och utveckla administrativa processer
  • kan uttrycka dig väl i både tal och skrift
  • har arbetat med olika IT-system och är insatt i lagar och avtal inom det administrativa området
  • har en god pedagogisk förmåga
  • håller en hög servicenivå
  • tar ansvar för dina arbetsuppgifter och presterar bra såväl självständigt som i grupp
  • har förmågan att hantera ändrade omständigheter och nya situationer.

Information om tjänsten

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: Heltid

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 2745

Om Leanlink

Leanlink är Linköpings kommuns utförarorganisation och här jobbar vi med verksamhet inom områdena stöd, omsorg, kost och service. Vi har en spännande bredd av verksamheter och är 2500 medarbetare som alla jobbar för att göra Linköpingsbornas dagar så bra som möjligt. Vi drivs av att skapa bra dagar för våra kunder och medarbetare samt att bidra till ett tryggt och bra samhälle. Vi är måna om att vår verksamhet ska genomsyras av god kvalitet och professionalitet, men framförallt vill vi att vår omtanke och vårt engagemang ska kännas i allt vi gör. Vi fokuserar på att skapa en bra dag just idag, men också imorgon och på hur vi kan tänka nytt och göra förändringar som förbättrar vardagen för dem vi är till för. Läs mer om Leanlink och våra olika verksamheter på leanlink.se

Om Linköpings kommun

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet. För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här:linkoping.se

Ansök här!

Senast uppdaterad den 20 mars 2019