Arbetsledare till Idrott och ServiceSista ansökningsdatum: 2019-06-29
Referensnummer: 3475

Anställningsform: Tillsvidareanställning

 

Om arbetsplatsen

Idrott & Service har i uppdrag av bland annat Bildningsnämnden att driva verksamhet där vi arbetar med utveckling av personer i arbetsmarknadsinstaser.
Med vägledning och handledning arbetar personerna med sin utveckling i arbetsinriktade insatser med målet att komma ut i en extern anställning på den öppna arbetsmarknaden, i en utbildning eller annan insats.

Verksamheten är indelad i 6 verksamhetsområden; Natur, Produktion, Idrott, Café/Städ, Service och Ardako. I varje enhet samarbetar 1-2 arbetsledare och en gruppledare.

Idrott och service är i en förändring och vi har i uppdrag att öka antalet platser med arbetsmarknadsinsatser för personer som står långt från arbetsmarknaden.
På enheten produktion kommer vi därför att etablera en ny verksamhet som arbetar med utvecklingsplatser, som kommer att bestå av en arbetsledare och vårt utvecklingsteam.

Verksamhetens funktion är att anvisade personerna under en period ska få prova på att arbeta/ arbetsträna i en aktivitet, samtidigt som utvecklingsteamet arbetar med bland annat arbetsförmågebedömningar för att se på vidare utveckling för varje individ.

Arbetsbeskrivning

Som arbetsledare arbetar du med vägledning och handledning i det dagliga arbetet, med fokus på deltagarna. Deltagarna arbetar med individuell utveckling för att utvecklas mot den externa arbetsmarknaden, studier eller annan insats.

I verksamheten kommer vi främst att arbeta med enklare textil, trä och måleri uppdrag- som ett led i vår ordinarie produktionsenhet. Det kan exempelvis vara montering av träleksaker samt att måla dessa produkter eller enklare textil/sy uppdrag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst gymnasieexamen. Du bör ha erfarenhet av att arbeta med vägledning och handledning samt har erfarenhet av arbete med personer som står långt från arbetsmarknaden, eller annan arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren anser lämplig.

Då deltagarnas placering hos oss är tillfälliga och ett led i en utveckling mot den öppna arbetsmarknaden ser vi det som väsentligt att du har en tro på deltagarnas möjligheter och till utveckling och förändring.

Som arbetsledare fattar du beslut inom ramen för uppdraget samt självständigt leder och fördelar arbetet inom arbetsgruppen. Det krävs att du har bra samarbetsförmåga och kan kommunicera väl både i tal och skrift då det i arbetet ingår dokumentation och deltagande i möten både interna och externa.

Du har inga problem med arbetsrelaterade förändringar då vår organisation är uppdragsbaserad och våra uppdrag kan komma att förändras.

Meriterande är om du har erfarenhet av arbetsledning samt erfarenhet av att arbeta med mångkulturella grupper och har ett praktiskt handlag utifrån verksamhetens utformning.
Du kommer att arbeta på en arbetsplats som kan ha perioder med en hög arbetsbelastning där av bör du ha en hög stresstolerans.

Körkort erfordras.

Intervjuer kommer att hållas löpande.

Information om tjänsten

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 3475

 

Om Leanlink

Leanlink är Linköpings kommuns utförarorganisation och här arbetar vi med verksamhet inom områdena stöd, omsorg, kost och service. Vi är ca 2500 medarbetare som alla arbetar för att göra Linköpingsbornas dagar så bra som möjligt. Vi drivs av att skapa bra dagar för våra kunder och medarbetare samt att bidra till ett tryggt och bra samhälle. Vi är måna om att vår verksamhet ska genomsyras av god kvalitet och professionalitet, men framförallt vill vi att vår omtanke och vårt engagemang ska kännas i allt vi gör. Vi fokuserar på att skapa en bra dag just idag, men också imorgon och på hur vi kan tänka nytt och göra förändringar som förbättrar vardagen för dem vi är till för. Läs mer om Leanlink och våra olika verksamheter på leanlink.se

Om Linköpings kommun

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet. För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här:linkoping.se

Ansök här!

Senast uppdaterad den 29 juni 2019