Bemanningsassistenter till LSS FunktionsstödSista ansökningsdatum: 2019-09-19
Referensnummer: 3854

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:

Charlotte Jönsson, Verksamhetschef, 013-20 88 01

Gustav Södling, Facklig representant Vision, 0725740003

Ansök här!

Om arbetsplatsen

LSS Funktionstöd inom Leanlink erbjuder på omsorgsnämndens uppdrag verksamheter enligt Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade. LSS Funktionsstöd ansvarar för grupp- och servicebostäder, personlig assistans, korttidsavlösning, kultur- och fritidsverksamhet samt anhörigvård. Vi har även sjuksköterskor som är inriktade mot kommunens LSS boenden. Genom våra cirka 550 medarbetare erbjuder vi verksamhet med god kvalitet där vi utgår från vår gemensamma värdegrund vilket tillförsäkrar brukaren/kunden goda levnadsvillkor.

Ta chansen att skapa bra dagar tillsammans med oss nu när vi söker två nya kollegor till vårt Bemanningscentrum på Hertig Karlsgatan i Linköping!

Arbetsbeskrivning

Att arbeta som bemanningsassistent innebär att samordna och effektivisera LSS Funktionsstöds vikariehantering på våra 90 arbetsplatser. Du säkerställer att korttidsfrånvaro i verksamheterna bemannas och har en aktiv uppföljning av våra timavlönade som bland annat innebär relationsskapande möten. Du ansvarar samtidigt för lönehantering och administration kring de timavlönades anställningar samt är behjälplig i central schemaläggning. Tjänsten innebär också att underhålla, utveckla och supporta vårt datasystem. Som anställd på Bemanningscentrum kommer du framför allt arbeta i dessa system:

  • Heroma person & lönehantering
  • Timecare pool
  • Timecare planering inklusive modulen schedular
  • Trio agent
  • Es-maker

Bemanningscentrum har även telefontid på helger och röda dagar vilket innebär att arbetstiden är förlagd till både vardag och helg, dock alltid dagtid.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom administration eller har motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med bemanning, lönehantering, digitala arbetssätt samt erfarenhet av att underhålla och utveckla datasystem.

Då tjänsten innefattar mycket dokumentation och kundkontakter behöver du behärska svenska språket i tal och skrift. B-körkort är önskvärt då besök i LSS Funktionsstöds kärnverksamheter sker med regelbundenhet.

Till denna tjänst behöver vi dig som trivs med ett serviceinriktat arbetssätt där intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och att anstränga sig för att leverera lösningar är centralt. I kombination med detta är lojalitet en viktig kompetens då vi vill att du har en positiv attityd till ditt arbete och organisationen och handlar i enlighet med fattade beslut och relevanta styrdokument.

Du har förmåga att fatta snabba beslut och agera utifrån dessa, trots begränsad information eller svåra omständigheter, har lätt för att anpassa dig till ändrade förutsättningar och kan se möjligheter i förändringar. Vidare behöver du vara lugn, stabil och kontrollerad i stressituationer eller pressade situationer så att du då fokuserar på rätt saker samt är uthållig nog att förbli motiverad och effektiv trots detta. Eftersom arbetet innebär mycket kontakter, både i det egna teamet och kunder i kärnverksamheterna förutsätter tjänsten även att du har bra samarbetsförmåga där du relaterar till andra människor på ett lyhört och smidigt sätt och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. 

I urvalsprocessen använder vi videofrågor och personlighetstester för att få en bättre bild av vem du är. 

Information om tjänsten

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100 %

Antal lediga befattningar: 2

Ref. nr: 3854 

Om Leanlink

Leanlink är Linköpings kommuns utförarorganisation och här arbetar vi med verksamhet inom områdena stöd, omsorg, kost och service. Vi är ca 2500 medarbetare som alla arbetar för att göra Linköpingsbornas dagar så bra som möjligt. Vi drivs av att skapa bra dagar för våra kunder och medarbetare samt att bidra till ett tryggt och bra samhälle. Vi är måna om att vår verksamhet ska genomsyras av god kvalitet och professionalitet, men framförallt vill vi att vår omtanke och vårt engagemang ska kännas i allt vi gör. Vi fokuserar på att skapa en bra dag just idag, men också imorgon och på hur vi kan tänka nytt och göra förändringar som förbättrar vardagen för dem vi är till för. Läs mer om Leanlink och våra olika verksamheter på leanlink.se

Om Linköpings kommun

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet. För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här:linkoping.se

Ansök här!

Senast uppdaterad den 20 september 2019