Ekonomibiträde till Göstringsgatan 2 i GottfridsbergSista ansökningsdatum: 2019-09-23
Referensnummer: 3718

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:

Anne-Lie Armerö, Biträdande förskolechef, 013-20 61 59

Ingela Ritapuu Rebo, Facklig företrädare, kommunal, 013-20 64 72

Christoffer Dolk, Rekryterare, 013-26 27 18

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Gottfridsbergs förskolor består av fem förskolor; Majahuset, Ordboken, Stengården, Kottebo och Lektorshagen. Området växer och här finns stor utvecklingspotential. Området har närhet till Valla, Gamla Linköping, Rydskogen och inte minst till stadskärnan med exempelvis Stadsbibliotekets stora utbud vilket vi ser som en förmån. I området har vi en egen specialpedagog och pedagogista som stöttar ute i verksamheterna. På alla våra förskolor finns egna tillagningskök där man till största del lagar maten från grunden.

Vi söker nu ett ekonomibiträde till Majahusets förskola som tillsammans med förskolans kock kommer att ha ansvarar för köket.  

Arbetsbeskrivning

I rollen som ekonomibiträde kommer du att ta emot och lägga upp maten när den kommer från tillagningsköket. Du kommer även att hantera disk samt städa bänkar och utrustning i köket. I förekommande fall kommer du lägga beställningar till tillagningsköket. 

Kvalifikationer

Du som söker har gymnasial utbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i kök. Det är även meriterande om du har kunskap om egenkontroll samt specialkost och matallergier. 

Du arbetar bra med andra människor och lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du tar även ansvar för din uppgift samt är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard. Vidare kommunicerar du på ett tydligt sätt och ser relationer i dess rätta perspektiv. Vi ser även att du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.

Information om tjänsten

Tillträde: 2019-11-01
 
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 60%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 3718

Om Utbildningsförvaltningen

Det är våra barn, unga och vuxna som bygger Linköping. Genom att ge dem de bästa förutsättningarna att växa och utveckla sina kunskaper ger vi samtidigt Linköping chansen att fortsätta utvecklas av kunniga och ambitiösa invånare även i framtiden. För att lyckas med detta behöver vi fler som vill utforma och driva nya idéer för att främja utveckling och lärande. Med modern pedagogik och ny teknik arbetar vi för att hålla en hög kvalitet med fullt fokus på varje individ och deras skiftande behov. Här finns gott om utrymme att växa i din yrkesroll. Tack vare en decentraliserad styrning där chefer och medarbetare själva tar stort ansvar för verksamheten ger Linköpings kommun goda möjligheter att ta initiativ och göra idéer till verklighet. Var med och påverka du med!

Om Linköpings kommun

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet. För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här:linkoping.se

Ansök här!

Senast uppdaterad den 23 september 2019