Elevassistent till HjulsbroskolanSista ansökningsdatum: 2019-08-28
Referensnummer: 3691

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:

Leif Karlsson, Biträdande rektor, 013-205646

Helene Dollsén, Facklig representant Kommunal, 013-206061

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Hjulsbroskolan är en f-6-skola med ca 350 elever som ligger i de södra delarna av Linköping. Vi har goda resultat och duktiga medarbetare som tillsammans arbetar för att ge eleverna bästa förutsättningar att nå mål och ha en god arbetsmiljö. På skolan finns 3 arbetslag som träffas varje vecka. Vi har möjlighet till handledning för dig som arbetar med enskilda elever. 

Arbetsbeskrivning

Du arbetar förebyggande med att förtydliga och förbereda olika situationer i klassrum och ute på rast. Du hjälper till att hantera konflikter som eventuellt uppstår och stödjer elev med fungerande strategier i bemötande av andra. Du arbetar också till viss del på fritidsavdelning med planerade aktiviteter och barnomsorg.  

Kvalifikationer

Du som söker har barnskötarutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant. Du ska även ha erfarenhet av arbete som barnskötare inom skola, alternativt ha annan erfarenhet av arbete med barn och/eller ungdomar som arbetsgivaren bedömer relevant. 

Vi söker dig som är strukturerad och kan planera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har en personlig mognad och är trygg i dig själv, du har förståelse för barns olika förutsättningar. Du arbetar bra med andra människor och samarbetar med kollegor och arbetslag. Du kommunicerar på ett tydligt sätt och kan kommunicera med vårdnadshavare och barn på ett empatiskt och professionellt sätt.

Information om tjänsten

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidare

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 3691

Om Utbildningsförvaltningen

Det är våra barn, unga och vuxna som bygger Linköping. Genom att ge dem de bästa förutsättningarna att växa och utveckla sina kunskaper ger vi samtidigt Linköping chansen att fortsätta utvecklas av kunniga och ambitiösa invånare även i framtiden. För att lyckas med detta behöver vi fler som vill utforma och driva nya idéer för att främja utveckling och lärande. Med modern pedagogik och ny teknik arbetar vi för att hålla en hög kvalitet med fullt fokus på varje individ och deras skiftande behov. Här finns gott om utrymme att växa i din yrkesroll. Tack vare en decentraliserad styrning där chefer och medarbetare själva tar stort ansvar för verksamheten ger Linköpings kommun goda möjligheter att ta initiativ och göra idéer till verklighet. Var med och påverka du med!

Om Linköpings kommun

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet. För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här:linkoping.se

Ansök här!

Senast uppdaterad den 29 augusti 2019