Elevassistent till TallbodaskolanSista ansökningsdatum: 2019-02-17
Referensnummer: 2582

Anställningsform: Visstidsanställning kortare än 6 månader

Kontaktperson:

Monica Långström, Rektor, 013-205777

Mikael Almén, Bitr Rektor, 013-262798

Britt-Marie Björk, Facklig företrädare kommunal, 013-208996

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Skolorna i Tallboda består av Ekdungeskolan årskurs F-3 och Tallbodaskolan årskurs 4-6 med totalt ca 400 elever. Under läsåret 2019 kommer Tallbodaskolan att flytta in i sina nya lokaler i Tallboda, men fram till dess är skolan belägen på Kungsbergsplanen i Tannefors. I Tallboda har vi fina lokaler och utemiljöer som förenklar för oss att organisera vår verksamhet på bra sätt.

Våra kunskapsresultat är goda och vi arbetar aktivt för att skapa trygghet och arbetsro i vår verksamhet.

Under läsåret arbetar vi särskilt med samverkan, elevbemötande i och utanför undervisningen samt ledarskap. Vi hoppas att du känner att du vill vara en del av vår verksamhet och bidra till att utveckla våra skolor och vårt fritidshem.

Arbetsbeskrivning

Arbetet innebär att stödja en enskild elev i dennes skolarbete under skoldagen och på fritidshemmet tillsammans med övriga i arbetslaget runt årskurs 2. Planering och upplägg av utbildningen för eleven sker i samarbete med övriga arbetslaget.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är en mogen människa med god självinsikt, ett lågaffektivt bemötande och ett tydligt ledarskap. Du är pedagogisk, ansvarstagande och tålmodig i ditt arbete och märker framgångar i det lilla.

Vi ser även att du besitter följande kompetenser:

  • Du har goda pedagogiska kunskaper
  • Du har ett positivt förhållningssätt, är en tydlig och inlyssnande ledare samt har en förmåga att entusiasmera och engagera elever
  • Du visar ett engagemang för att utveckla arbetsmetoder och vidareutveckla verksamheten
  • Du är lösningsfokuserad och har god förmåga att skapa relationer med elever, kollegor och föräldrar
  • Du är skicklig på att organisera verksamhet inom givna ramar

Vi kommer fortlöpande att kalla lämpliga kandidater till intervju.

Information om tjänsten

Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: visstidsanställning

Sysselsättningsgrad: 100 %

Antal lediga befattningar: 1 st.

Ref. nr: [2582]

Om Utbildningsförvaltningen

Det är våra barn, unga och vuxna som bygger Linköping. Genom att ge dem de bästa förutsättningarna att växa och utveckla sina kunskaper ger vi samtidigt Linköping chansen att fortsätta utvecklas av kunniga och ambitiösa invånare även i framtiden. För att lyckas med detta behöver vi fler som vill utforma och driva nya idéer för att främja utveckling och lärande. Med modern pedagogik och ny teknik arbetar vi för att hålla en hög kvalitet med fullt fokus på varje individ och deras skiftande behov. Här finns gott om utrymme att växa i din yrkesroll. Tack vare en decentraliserad styrning där chefer och medarbetare själva tar stort ansvar för verksamheten ger Linköpings kommun goda möjligheter att ta initiativ och göra idéer till verklighet. Var med och påverka du med!

Om Linköpings kommun

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet. För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här:linkoping.se

Ansök här!

Senast uppdaterad den 17 februari 2019