Elevassistent/fritidsledare till SkäggetorpsskolanSista ansökningsdatum: 2019-03-28
Referensnummer: 2750

Anställningsform: Visstidsanställning kortare än 6 månader

Kontaktperson:

Sara Skagerström, Facklig LR, 013-206000

Eva-Karin Broberg, Faklig LF, 013-206000

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Skäggetorpsskolan är en skola med elever i åk 6-9, där de flesta har mångkulturell bakgrund. Skolan har också flera förberedelseklasser där nyanlända elever tas emot. Vår skola präglas av ett mycket stort engagemang och hög grad av flexibilitet. Vår idé om kvalitet är vikten av lärarens undervisningspotential i klassrummet och samverkan mellan personal och elever. Vi tror också att kvalitet uppnås genom aktivt arbete med värdegrunden och att personal oavsett arbetsuppgifter tar initiativ, påverkar och analyserar verksamheten. 

Arbetsbeskrivning

Tjänsten innebär att du arbetar som elevassistent i klass. Som elevassistent hos oss stöttar du elevernas lärande på individ- och gruppnivå. Tillsammans med lärarna genomför du undervisningen mot läroplanens kursplaner. Uppdraget innebär att du hjälper eleven att kompensera för sina individuella svårigheter. Du samverkar med lärare såväl som med vårdnadshavare. Som elevassistent på Skäggetorpsskolan deltar du aktivt i arbetslagsarbete och förväntas samarbeta med kollegor på skolan.

Kvalifikationer

Du har läst barn- och fritidsprogrammet eller annan gymnasial utbildning med inriktning mot vård och omsorg. Vi ser det som meriterande om du även har viss pedagogisk utbildning, har vana vid att arbeta med personer med funktionsnedsättningar och erfarenhet av alternativ kommunikation.

Vi söker dig som:

  • är trygg, stabil och har självinsikt
  • arbetar på tills projekt är avslutade eller resultat uppnådda
  • arbetar bra med andra människor
  • har förmåga att sätta sig in i någon annans perspektiv.

Information om tjänsten

Tillträde: Snarast

Anställningsform: Visstidsanställning t.o.m. 2019-06-13

Sysselsättningsgrad: 100 %

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 2750

Om Utbildningsförvaltningen

Det är våra barn, unga och vuxna som bygger Linköping. Genom att ge dem de bästa förutsättningarna att växa och utveckla sina kunskaper ger vi samtidigt Linköping chansen att fortsätta utvecklas av kunniga och ambitiösa invånare även i framtiden. För att lyckas med detta behöver vi fler som vill utforma och driva nya idéer för att främja utveckling och lärande. Med modern pedagogik och ny teknik arbetar vi för att hålla en hög kvalitet med fullt fokus på varje individ och deras skiftande behov. Här finns gott om utrymme att växa i din yrkesroll. Tack vare en decentraliserad styrning där chefer och medarbetare själva tar stort ansvar för verksamheten ger Linköpings kommun goda möjligheter att ta initiativ och göra idéer till verklighet. Var med och påverka du med!

Om Linköpings kommun

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet. För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här:linkoping.se

Ansök här!

Senast uppdaterad den 28 mars 2019