Extrapersonal till Vidingsjö motionscaféSista ansökningsdatum: 2019-03-22
Referensnummer: 2662

Anställningsform: Tim- och semestervikariat

Kontaktperson:

Malin Aurell, Samordnare, 013-294658

Linda Wideborg, Kommunal, 010-442 87 00

Mats Olsson, Facklig företrädare, Vision, 013-20 60 84

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Affärsområdet Stöd och Service är en verksamhet som ryms inom Leanlink. Verksamheten för Idrott och Service ingår i detta affärsområde. Idrott & Service har bland annat Bildnings- och Omsorgsnämndernas uppdrag att driva arbetsrehabilitering av personer inom offentlig serviceanställning eller arbetsträning.

Personerna arbetar med sin egen utveckling med bland annat medicinska, sociala och arbetsinriktade insatser. Målet med placeringen på Idrott och Service är att komma ut i en extern anställning på den öppna arbetsmarknaden eller i en utbildning. Genom Idrott & Service arbete kan kommunens enheter köpa vissa tjänster och varor. Verksamheterna är i sin tur indelade i sex stycken enheter; Natur, Produktion, Idrott, Städ/Café, Service/Tjänster och Ardako.

Vi arbetar i team med gruppledare och arbetsledare med stödfunktioner som rehabsamordnare och arbetsterapeut. Man samarbetar 1-2 arbetsledare och 1 gruppledare enhetsvis.

Arbetsbeskrivning

Vi lagar all mat från grunden och serverar dagens lunch måndag till fredag. Vi serverar ca 30-50 portioner om dagen. Från cafét utgår även vår cateringverksamhet Fikaservice som tar emot beställningar från kommunens verksamheter.

Som extrapersonal hos oss arbetar du i både lunchserveringen och i vår cateringverksamhet. I arbetsuppgifterna ingår förberedelser och tillagning av dagens lunch och catering, kassahantering, städning, diskning samt öppning och stängning av caféet.

Arbetstider är främst dagtid men arbete på kväll och helg kan även förekomma.

Kvalifikationer 

Vi söker dig som har utbildning eller erfarenhet av livsmedelshantering och/eller matlagning.

Vi ser att du har förståelsen av vad ett bra kundbemötande innebär samt en god kassavana. Du bör vara flexibel och har inget emot att ibland behöva hoppa in och hjälpa övriga kollegor inom andra områden på cafét. Vidare behöver du även inneha ett lugn vid oförutsedda situationer.

Information om tjänsten

Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: tim- och semestervikariat

Sysselsättningsgrad: vid behov

Antal lediga befattningar: 1 st.

Ref. nr: 2662

Om Leanlink

Leanlink är Linköpings kommuns utförarorganisation och här jobbar vi med verksamhet inom områdena stöd, omsorg, kost och service. Vi har en spännande bredd av verksamheter och är 2500 medarbetare som alla jobbar för att göra Linköpingsbornas dagar så bra som möjligt. Vi drivs av att skapa bra dagar för våra kunder och medarbetare samt att bidra till ett tryggt och bra samhälle. Vi är måna om att vår verksamhet ska genomsyras av god kvalitet och professionalitet, men framförallt vill vi att vår omtanke och vårt engagemang ska kännas i allt vi gör. Vi fokuserar på att skapa en bra dag just idag, men också imorgon och på hur vi kan tänka nytt och göra förändringar som förbättrar vardagen för dem vi är till för. Läs mer om Leanlink och våra olika verksamheter på leanlink.se

Om Linköpings kommun

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet. För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här:linkoping.se

Ansök här!

Senast uppdaterad den 22 mars 2019