Grundskollärare år 4 ÄnggårdsskolanSista ansökningsdatum: 2019-06-09
Referensnummer: 3339

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:

Eva-Lena Josefsson, Facklig representant, 013-207830

Åsa Norberg, Rektor, 013-207838

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Änggårdsskolan är en skola som ligger i bostadsområdet Lambohov. Skolan har cirka 330 elever i åldrarna 6-12 år och består av förskoleklasser, grundskola och fritidshem. Vår vision är att varje elev ges förutsättningar för maximalt lärande i en god och trygg arbetsmiljö för både elever och personal. 

Vi söker nu en grundskollärare med behörighet att undervisa på mellanstadiet.

Arbetsbeskrivning

Under nästa läsår kommer du att arbeta i år 4 på mellanstadiet tillsammans med två grundskollärare och vid behov även med elevassistent/elevassistenter. Du ansvarar tillsammans med dina kollegor för att planera, genomföra och utvärdera det dagliga arbetet, samt att utveckla skolans arbete mot verksamhetens mål. Dokumentation, samverkan med andra professioner och vårdnadshavare och mentorskap ingår i arbetsuppgifterna.
Eleverna ska möta en trygg och kreativ lärandemiljö under hela dagen. En viktig del i uppdraget är att arbeta för ett demokratiskt förhållningsätt, god kommunikation och en stimulerande undervisning för att ge barnen de bästa möjligheterna till en god lärandesituation.

Du blir en del av arbetslag 4-6 med engagerade och kompetenta pedagoger som kollegor. Du deltar i kompetensutveckling tillsammans med övrig lärarpersonal i skola/förskoleklass.

Kvalifikationer

Du är legitimerad lärare att undervisa år 4-6. Du har ett arbetssätt där elevinflytande och flexibilitet är en naturlig del. Du är förtrogen med läroplanen och dess värdegrund och kunskapssyn.

Behörighet att undervisa i engelska är meriterande.  

  • Du har goda pedagogiska kunskaper, är väl förtrogen med styrdokumenten och tillämpar dessa i den dagliga verksamheten
  • I klassrummet är du en tydlig ledare, som sätter eleven i fokus och engagerar, anpassar och utmanar utifrån elevers behov
  • Du har ett positivt förhållningssätt, är lösningsfokuserad och visar god förmåga att skapa relationer med elever, kollegor och föräldrar
  • Du är kvalitetsmedveten och visar intresse för att utveckla nya arbetsmetoder och vidareutveckla verksamheten.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons!

Information om tjänsten

Tillträde: 2019-08-07

Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 3339

Om Utbildningsförvaltningen

Det är våra barn, unga och vuxna som bygger Linköping. Genom att ge dem de bästa förutsättningarna att växa och utveckla sina kunskaper ger vi samtidigt Linköping chansen att fortsätta utvecklas av kunniga och ambitiösa invånare även i framtiden. För att lyckas med detta behöver vi fler som vill utforma och driva nya idéer för att främja utveckling och lärande. Med modern pedagogik och ny teknik arbetar vi för att hålla en hög kvalitet med fullt fokus på varje individ och deras skiftande behov. Här finns gott om utrymme att växa i din yrkesroll. Tack vare en decentraliserad styrning där chefer och medarbetare själva tar stort ansvar för verksamheten ger Linköpings kommun goda möjligheter att ta initiativ och göra idéer till verklighet. Var med och påverka du med!

Om Linköpings kommun

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet. För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här:linkoping.se

Ansök här!

Senast uppdaterad den 9 juni 2019