Heltidsmentor - ArenaskolanSista ansökningsdatum: 2019-06-19
Referensnummer: 3447

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:

Therese Waller, Facklig företrädare Kommunal, 013-20 64 85

Cecilia Persson, Anställande chef, 013-207941

Ansök här! För dig med skyddad identitet

För dig med skyddad identitet

Du som söker jobb och har skyddad identitet ska kontakta Kontakt Linköping, som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt, maila din ansökan, maila personuppgifter eller skapa ett konto i vårt rekryteringssystem. Du hittar kontaktuppgifter till Kontakt Linköping på länken nedan.   

 

 

 

Om arbetsplatsen

Arenaskolan är en idrottsskola belägen vid Linköpings fotbollsarena. I nya fina lokaler erbjuder Arenaskolan bra förutsättningar för studier och aktivt idrottande för alla våra elever. Skolan har profiler inom fotboll, hockey, innebandy, konståkning, simning, dans och tennis. På Arenaskolan går idag cirka 550 elever i årskurs 7-9. Arenaskolans övergripande mål är maximalt lärande, likvärdighet, lust och engagemang. De målen når vi bland annat genom att arbeta tillsammans och fokuserat med att alla elever ska känna trygghet och studiero i skolan, vilket är en förutsättning för lärande. 

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill arbeta på Arenaskolan, där vi tillsammans arbetar för att uppnå arbetsglädje!

På Arenaskolan kommer du tillsammans med dina kollegor ha en aktiv del i skolans utveckling. Vi arbetar gemensamt med tydligt uppsatta mål där samsyn är en viktig del i skolans framgång. Du kommer arbeta med elever med särskilda behov och stödja dem i deras utveckling mot målen. I ditt arbete som elevmentor kommer du att samordna och hålla kontakt med vårdnadshavare och övriga instanser, i syfte att eleven ska klara sin skolgång. Du kommer också vara s.k. elevcoach och tillsammans med övriga elevcoacher arbeta aktivt med skolans värdegrundsarbete och specifikt med rastverksamheten och kränkningsärenden. Del av tjänsten är lärarvikarie i alla ämnen, och det ingår att planera och genomföra lektioner med stöd av instruktioner.

Kvalifikationer

Fritidsledarexamen eller motsvarande.

Vi söker dig som tillför entusiasm, energi och lust i arbetet. Du har förmåga att snabbt kunna anpassa dig till nya eller förändrade krav och förutsättningar. Du har förmågan att se elevers olika behov, tar hänsyn till deras individuella förutsättningar och får elever att utvecklas. Du har lätt för att skapa relationer med elever, personal och vårdnadshavare. Du har erfarenhet av enkel dokumentation såsom exempelvis W3D3. Det är en merit om du har erfarenhet av idrottande ungdomar, ungdomar med neuropsykriatiska svårigheter. Du är tydlig i ditt ledarskap, trygg i dig själv och känner en stolthet för ditt arbete.

Vi ser fram emot att träffa dig!

Information om tjänsten

Tillträde: 190808

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 3447

 

Om Utbildningsförvaltningen

Det är våra barn, unga och vuxna som bygger Linköping. Genom att ge dem de bästa förutsättningarna att växa och utveckla sina kunskaper ger vi samtidigt Linköping chansen att fortsätta utvecklas av kunniga och ambitiösa invånare även i framtiden. För att lyckas med detta behöver vi fler som vill utforma och driva nya idéer för att främja utveckling och lärande. Med modern pedagogik och ny teknik arbetar vi för att hålla en hög kvalitet med fullt fokus på varje individ och deras skiftande behov. Här finns gott om utrymme att växa i din yrkesroll. Tack vare en decentraliserad styrning där chefer och medarbetare själva tar stort ansvar för verksamheten ger Linköpings kommun goda möjligheter att ta initiativ och göra idéer till verklighet. Var med och påverka du med!

Om Linköpings kommun

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet. För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här:linkoping.se

Ansök här! För dig med skyddad identitet

Senast uppdaterad den 19 juni 2019

Chatta. Fäll ut menyn

Kontakt Linköping


Välkommen till Linköpings kommuns chatt. Chatten är öppen vardagar kl 8-16.

Vi som svarar är samhällsvägledare på Kontakt Linköping. Om du lämnar personuppgifter till oss behandlar vi dem såhär: