Klasslärare till år 2, HjulsbroskolanSista ansökningsdatum: 2019-09-02
Referensnummer: 3710

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:

Anna Samuelsson, rektor, 013-207942

Tomas Davidsson, Lärarförbundet, 013-205949

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Hjulsbroskolan är en f-6 skola med ca 350 elever belägen i de södra delarna av Linköping. På skolan finns 3 arbetslag som samplanerar, driver kompetensutveckling osv. Skolan satsar på att förtydliga och främja skolmiljön för att ge bästa förutsättningar för elever att trivas och lära sig. Fokus är på att stödja och främja goda beteenden. Vi erbjuder dig en stabil och välorganiserad skola med goda elevresultat och engagerade arbetslag med möjlighet att utveckla din undervisning.

Arbetsbeskrivning

Du planerar, undervisar och följer upp lektioner och dokumenterar elevernas kunskapsutveckling som grund för deras förståelse och din utvärdering av undervisningen. Andra arbetsuppgifter är att hålla utvecklingsamtal o kontakter med vårdnadshavare, samarbete med kollegor och arbetslag. I tjänsten ingår också att delta i skolans utvecklingsarbete.

Kvalifikationer

Du är legitimerad lärare med inriktning mot aktuell åldergrupp.

Du har en god kommunikativ förmåga i tal och skrift i det svenska språket. Detta för att du enligt läroplanen (Lgr11) ska organisera och genomföra arbetet så att eleven får stöd i sin språk- och kommunikationsutveckling samt ansvara för att varje elev kan använda det svenska språket på ett rikt och nyanserat sätt.

Du har strategier för att skapa varma relationer med elever och arbetar strukturerat med klassrumsklimatet,

Du arbetar för att förbättra undervisningen och att bidra till arbetslagens utveckling för goda elevresultat

Som person:

  • är du trygg, stabil och har självinsikt med ett positivt och lösningsorienterat förhållningssätt
  • ser du relationer i sitt rätta perspektiv, skiljer på det personliga och det professionella och förhåller sig på ett sätt som är anpassat till situationen
  • har du en sund människosyn med välgrundade värderingar
  • besitter du en god samarbetsförmåga och arbetar bra med andra människor.
  • kommunicerar du på ett tydligt och respektfullt sätt.

 Du är hjärtligt välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten

Tillträde: Oktober 2019

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 3710

 

Om Utbildningsförvaltningen

Det är våra barn, unga och vuxna som bygger Linköping. Genom att ge dem de bästa förutsättningarna att växa och utveckla sina kunskaper ger vi samtidigt Linköping chansen att fortsätta utvecklas av kunniga och ambitiösa invånare även i framtiden. För att lyckas med detta behöver vi fler som vill utforma och driva nya idéer för att främja utveckling och lärande. Med modern pedagogik och ny teknik arbetar vi för att hålla en hög kvalitet med fullt fokus på varje individ och deras skiftande behov. Här finns gott om utrymme att växa i din yrkesroll. Tack vare en decentraliserad styrning där chefer och medarbetare själva tar stort ansvar för verksamheten ger Linköpings kommun goda möjligheter att ta initiativ och göra idéer till verklighet. Var med och påverka du med!

Om Linköpings kommun

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet. För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här:linkoping.se

Ansök här!

Senast uppdaterad den 2 september 2019