Kontorsvaktmästare till Miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningenSista ansökningsdatum: 2019-09-11
Referensnummer: 3731

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:

Reidar Danielsson, Miljöchef, 013-20 67 47

Marie Eriksson, HR-konsult, 013-206925

Per-Arne Friberg, Facklig företrädare, SACO, 013-206563

Ann-Christin Karlsson, Facklig företrädare, Vision, 013-20 60 85

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Är du intresserad av en arbetsplats där det händer mycket och där fokus är att ge professionellt stöd och service till Miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningen medarbetare? Vi erbjuder ett spännande och utvecklande jobb i en framtidsinriktad och kreativ förvaltning. Här är tempot högt och vardagen händelserik.

Tjänsten är placerad på administrativa staben, som är en av fem stabsfunktioner där stabsfunktionerna utgör en servicefunktion till medarbetare och chefer i kärnverksamheten.

Arbetsbeskrivning

Arbetet som kontorsvaktmästare är brett och varierande. Dina arbetsuppgifter är att med god kvalitet utföra de arbetsuppgifter som finns, exempelvis att hantera larm/nyckelsystem och felanmälningar. Tekniska uppgifter kommer även att ingå i tjänsten, till exempel underhåll och installation av konferensutrustning och hårdvara. Du kommer även att vara handledare för praktikanter, feriearbetare och/eller deltagare i olika arbetsmarknadsåtgärder.

Det är viktigt att du är tillgänglig och synlig i kontorshusen, vilket innebär mycket rörelse mellan de fyra våningsplanen på kontoret på Drottninggatan 45 samt i Bygglovskontoret som ligger mitt över på Djurgårdsgatan 1. Hela förvaltningen kommer att flytta till ny adress om cirka 2,5 år och du kan komma att bli involverad i arbetet kring denna flytt.

Kvalifikationer

Du ska som lägst ha gymnasieutbildning samt goda referenser och dokumenterad erfarenhet från vaktmästeriyrke eller av som arbetsgivaren bedömer likvärdigt yrke. Det är meriterande om du har en utbildning inom yrkesmässig vaktmästeri eller annan yrkesinriktad gymnasieutbildning såsom elektriker, bygg eller fastighetsskötsel, eller annan utbildning som arbetsgivaren finner relevant.

Du ska ha god IT/datavana samt är tekniskt kunnig. Du har B-körkort. Tjänsten är fysiskt krävande och tunga lyft förekommer. 

Du är en serviceperson ut i fingerspetsarna, du ser vad som behöver göras och får det gjort. Du behöver vara händig, driftig och självgående samt ha lätt för att skapa goda relationer och ta de kontakter som behövs. Du har ett professionellt och vänligt bemötande gentemot både kollegor, besökare och leverantörer. Då du kommer att vara handledare är det även viktigt att du är pedagogisk. Arbetet som kontorsvaktmästare är brett och varierande och därför krävs det också att du lätt kan ställa om vid ändrade omständigheter och behåller lugnet i stressade situationer. Det krävs även att du kan prioritera och lägga upp ditt arbete på ett strukturerat sätt, samt att du är lyhörd för de behov som dyker upp och ser till förvaltningens helhet. 

Information om tjänsten

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100 %

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 3731

Om Miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningen

Miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningen arbetar för att skapa en levande och trygg kommun för alla. Tillsammans utvecklar vi den attraktiva, spännande och hållbara staden! Samhällsbyggnad handlar om hur städer, byggnader och infrastruktur kan utformas för att ge en bra livsmiljö för våra invånare. Linköping är en av Sveriges snabbast växande städer. Det gör jobbet på Miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningen spännande och ansvarsfullt. Som medarbetare på denna förvaltning får vi ofta vara med från att till exempel ett nytt område planeras, till att det står klart. Det gör att vi får en helhetsbild av de olika stegen i samhällsbyggnadsprocessen. Vi har en bred kompetens kring samhällsbyggnad inom förvaltningen. Det gör jobbet inspirerande, kul och mycket utvecklande. Vi ser till att staden planeras optimalt och att många värden tas till vara: kultur och näringsliv, trafik och miljö. Nu och i framtiden.

Om Linköpings kommun

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet. För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här:linkoping.se

Ansök här!

Senast uppdaterad den 11 september 2019