Lärare åk 1-6 till BrunnbyskolanSista ansökningsdatum: 2019-06-13
Referensnummer: 3358

Anställningsform: Visstidsanställning kortare än 6 månader

Kontaktperson:

Carolina Kastegård, Rektor, 013-206349

Sara Bernhardsson, Facklig representant, 013-206359

Marie Pousette, Administrativ assistent, 207464

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Brunnbyskolan ligger cirka 1,5 mil från Linköping med goda bussförbindelser till och från arbetsplatsen.

Vår skola är en F-6 skola med 250 elever. Vi är 35 anställda då inräknat administrativ personal och vaktmästare. Stämningen i personalstyrkan är mycket god och vi försöker hjälpa varandra när det behövs.

Skolan byggdes i början av 1980-talet och ligger centralt i bostadsområdet med Göta Kanal, Järngårdsskogen, simhallen och isbanan på gångavstånd. Just nu genomgår skolan en omfattande renovering som i slutet av sommaren kommer att resultera i lokaler i toppskick. Vår skolgård erbjuder en fantastisk lekmiljö.

Arbetsbeskrivning

Som lärare i årskurs 1-6 ansvarar du för undervisningen i skolan genom att bidra till att läroplanens mål och intentioner förverkligas i verksamheten. Du ska planera, genomföra och dokumentera det pedagogiska arbetet i skolan.

Kvalifikationer

Du som söker har legitimation som lärare i årskurs 1-6 eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har även tidigare erfarenhet av det pedagogiska arbete som uppdraget som lärare innebär.

 

Vi söker dig som passar in på följande kriterier:

  • Har god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och för människors olika förutsättningar. Anpassar sättet att förmedla sitt budskap till mottagaren.
  • Är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard. Lägger ner stor vikt vid att man lever upp till dessa.
  • Är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang. Skapar kontakter och underhåller relationer.
  • Är trygg, stabil och har självinsikt. Ser relationer i sitt rätta perspektiv, skiljer på det personliga och det professionella. Förhåller sig på ett sätt som är anpassat till situationen.
  • Leder, motiverar och förser andra med befogenheter som krävs för att effektivt nå gemensamma mål. Samordnar grupper och blir en referenspunkt för andra. Skapar engagemang och delaktighet.
  • Arbetar bra med andra människor. Relaterar sig till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.
  • Kommunicerar på ett tydligt sätt. Säkerhetsställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara för alla berörda parter. Påminner och följer upp.
  • Arbetar bra med komplexa frågor. Analyserar och bryter ner problem i sina beståndsdelar och löser komplicerade problem.

 

Information om tjänsten

Tillträde: 2019-08-07

Anställningsform: Visstidsanställning

Sysselsättningsgrad: 50%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 3358

Om Utbildningsförvaltningen

Det är våra barn, unga och vuxna som bygger Linköping. Genom att ge dem de bästa förutsättningarna att växa och utveckla sina kunskaper ger vi samtidigt Linköping chansen att fortsätta utvecklas av kunniga och ambitiösa invånare även i framtiden. För att lyckas med detta behöver vi fler som vill utforma och driva nya idéer för att främja utveckling och lärande. Med modern pedagogik och ny teknik arbetar vi för att hålla en hög kvalitet med fullt fokus på varje individ och deras skiftande behov. Här finns gott om utrymme att växa i din yrkesroll. Tack vare en decentraliserad styrning där chefer och medarbetare själva tar stort ansvar för verksamheten ger Linköpings kommun goda möjligheter att ta initiativ och göra idéer till verklighet. Var med och påverka du med!

Ansök här!

Senast uppdaterad den 13 juni 2019