Lärare åk 4-6 i kombination med textilslöjd till BäckskolanSista ansökningsdatum: 2019-08-11
Referensnummer: 3612

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:

Pia Lindgren, Rektor, 013-208728

Conny Karlsson, Lärarförbundet, 013 - 20 87 51

Maria Allinggård, Lärarnas Riksförbund

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Bäckskolan är en mångkulturell skola med ca 160 elever. Vår vision Bäckskolan - en lärande gemenskap med omtanke och glädje är utgångspunkt för vårt arbete då vi ser att lust att lära är viktigt för både elever och personal. Vi utvecklar verksamheten tillsammans genom kollegialt lärande och arbete i arbetslag. Bäckskolan har nära till naturen med grönområden runt Tinnerbäcken och närhet till eklandskapet vilket kan uttnyttjas i undervisningen.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en legitimerad lärare som har behörighet för ett eller flera ämnen åk 4-6 i kombination med textilslöjd. Undervisningen i textilslöjd är 40%. Som lärare på Bäckskolan skapar du förutsättningar för lärande tillsammans med övriga kollegor på skolan, de närmaste kollegorna i arbetslaget och personalen på fritidshemmet. Eleverna ska möta en kreativ lärandemiljö under hela dagen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är behörig i textilslöjd i kombination med  ett eller flera ämnen för åk 4-6 och tillför entusiasm, energi och lust i arbetet.

Viktigt att du kan skapa delaktighet och samsyn kring verksamheten och ser kollegialt lärande som en förutsättning för utvecklingsarbetet.

Du är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard och lägger stor vikt vid att man lever upp till dessa och kommunicerar och löser situationer på ett konstruktivt sätt. Vi vill att du tillsammans med dina kollegor ser möjligheterna till förbättringar både för eleverna, den egna verksmheten och dig själv.

Information om tjänsten

Tillträde: 201908

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 3612

Om Utbildningsförvaltningen

Det är våra barn, unga och vuxna som bygger Linköping. Genom att ge dem de bästa förutsättningarna att växa och utveckla sina kunskaper ger vi samtidigt Linköping chansen att fortsätta utvecklas av kunniga och ambitiösa invånare även i framtiden. För att lyckas med detta behöver vi fler som vill utforma och driva nya idéer för att främja utveckling och lärande. Med modern pedagogik och ny teknik arbetar vi för att hålla en hög kvalitet med fullt fokus på varje individ och deras skiftande behov. Här finns gott om utrymme att växa i din yrkesroll. Tack vare en decentraliserad styrning där chefer och medarbetare själva tar stort ansvar för verksamheten ger Linköpings kommun goda möjligheter att ta initiativ och göra idéer till verklighet. Var med och påverka du med!

Om Linköpings kommun

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet. För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här:linkoping.se

Ansök här!

Senast uppdaterad den 11 augusti 2019