Lärare i idrott och hälsa till Nykils skolaSista ansökningsdatum: 2019-06-05
Referensnummer: 3093

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:

Lena Norman, rektor, 013-205856

Maria Ekeros, skyddsombud, 013-205466

Sandra Wahlström, Företrädare Lärarförbundet. Kontakta vid fackliga frågor, 013-207386

Timo Järvinen, Facklig företrädare, Lärarnas Riksförbund, 013-207815

Ansök här!

Om arbetsplatsen 

NUR-skolorna består av de tre skolorna Nykil, Ulrika och Rappestad som ingår i Norra skolområdet. Skolorna är belägna i lantligt idylliska miljöer. Gemensamt för skolorna är att det kollegiala arbetet i ett lite mindre sammanhang ger goda möjligheter till inflytande i det dagliga arbetet. Skolorna samarbetar bland annat genom ledningsgruppsarbete, pedagogers kompetensutveckling samt elevhälsoarbete. Skolorna har tillgång till utvecklingslärare och förstelärare i fritidshem som stöttar skolornas utvecklingsarbete på uppdrag av skolornas ledning. Tjänsten är förlagd till Nykils skola.

Nykils skola är en f-6 skola med ca 120 elever. Skolans fritidshem har ca 90 elever i verksamheten. All skolans personal tillhör ett arbetslag, antingen för lärare eller för fritidspersonal, som träffas varje vecka.

Rappestad skola är en f-3-skola med ca 80 elever, där de allra flesta också går på fritids. Personalen tillhör antingen lärararbetslag eller fritidsarbetslaget som träffas varje vecka.

Ulrika skola är den, till antalet elever betraktat, minsta verksamheten med ca 25 elever och en fritidsverksamhet som varierar i omfattning. Personalen arbetar tillsammans i arbetslag.

Arbetsbeskrivning

Som lärare ansvarar du för att planera, genomföra och utvärdera undervisning i idrott och hälsa för år 4-6 samt viss ämnesundervisning i år 3 efter elevernas behov. Du är mån om att din undervisning håller hög kvalitet. I ditt dagliga arbete tillsammans med eleverna är relationer och värdegrundsarbete en viktig del. Du är mån om goda relationer till vårdnadshavare. Tillsammans med lärarkollegor deltar du aktivt i arbetslag och kompetensutveckling.

Kvalifikationer

Lärarexamen samt lärarlegitimation. Behörighet att undervisa i idrott och hälsa samt ämnen för klassundervisning i år 1-3 och/eller 4-6.

Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Du har god förståelse för hur eleverna tar till sig kunskap och deras olika förutsättningar. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och är noggrann och väl medveten om mål. Du arbetar bra med andra människor och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter.

Information om tjänsten

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 3093

Om Utbildningsförvaltningen

Det är våra barn, unga och vuxna som bygger Linköping. Genom att ge dem de bästa förutsättningarna att växa och utveckla sina kunskaper ger vi samtidigt Linköping chansen att fortsätta utvecklas av kunniga och ambitiösa invånare även i framtiden. För att lyckas med detta behöver vi fler som vill utforma och driva nya idéer för att främja utveckling och lärande. Med modern pedagogik och ny teknik arbetar vi för att hålla en hög kvalitet med fullt fokus på varje individ och deras skiftande behov. Här finns gott om utrymme att växa i din yrkesroll. Tack vare en decentraliserad styrning där chefer och medarbetare själva tar stort ansvar för verksamheten ger Linköpings kommun goda möjligheter att ta initiativ och göra idéer till verklighet. Var med och påverka du med!

Om Linköpings kommun

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet. För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här:linkoping.se

Ansök här!

Senast uppdaterad den 5 juni 2019