Lärare i fritidshem till BrunnbyskolanSista ansökningsdatum: 2019-06-17
Referensnummer: 3359

Anställningsform: Visstidsanställning kortare än 6 månader

Kontaktperson:

Marie Pousette, 207464

Carolina Kastegård, Rektor, 013-206349

Anna-Maria Mattsson, Facklig representant, 206359

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Brunnbyskolan ligger cirka 1,5 mil från Linköping i samhället Ljungsbro. Det är goda bussförbindelser till och från arbetsplatsen. Vår skola är en F-6 skola med cirka 250 elever. Vi är cirka 35 anställda då inräknat administrativ personal och vaktmästare. Stämningen i personalstyrkan är mycket god och vi försöker alltid hjälpa varandra när det behövs.

Arbetsbeskrivning

Som fritidspedagog hos oss arbetar du med att stötta barnens utveckling och ge dem möjlighet till olika fritidsaktiviteter, men även för att utveckla de sociala förmågorna och ta ansvar för sig själv och andra. Du kommer att planera, genomföra, dokumentera och utvärdera verksamheten enligt gällande styrdokument. Du kommer att arbeta i arbetslag och tillsammans med kollegorna driva verksamheten och ordna aktiviteter som följer uppsatta mål och förväntade resultat. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är fritidspedagog eller har lärarexamen med inriktning mot fritidshem. Vidare vill vi att du är en tydlig, strukturerad och är en pedagogisk ledare som tar ett helhetsansvar och tycker om att inspirera och engagera barn och har en god måluppfyllelse i sikte. Vi vill att du har empatisk förmåga för att kunna förstå barnens behov och möta dem där de befinner sig samt för att kunna lyssna, uppmuntra och utmana dem att utvecklas vidare. Då arbetet sker tillsammans med andra krävs att du har god samarbetsförmåga vilket även är viktigt för att kunna ha en god relation med vårdnadshavare och övrig personal. 

Information om tjänsten

Tillträde: 2019-08-07

Anställningsform: Visstidsanställning t.o.m. 2019-12-30

Sysselsättningsgrad: 100 %

Antal lediga befattningar: 1

Ref.nr: 3359

Om Utbildningsförvaltningen

Det är våra barn, unga och vuxna som bygger Linköping. Genom att ge dem de bästa förutsättningarna att växa och utveckla sina kunskaper ger vi samtidigt Linköping chansen att fortsätta utvecklas av kunniga och ambitiösa invånare även i framtiden. För att lyckas med detta behöver vi fler som vill utforma och driva nya idéer för att främja utveckling och lärande. Med modern pedagogik och ny teknik arbetar vi för att hålla en hög kvalitet med fullt fokus på varje individ och deras skiftande behov. Här finns gott om utrymme att växa i din yrkesroll. Tack vare en decentraliserad styrning där chefer och medarbetare själva tar stort ansvar för verksamheten ger Linköpings kommun goda möjligheter att ta initiativ och göra idéer till verklighet. Var med och påverka du med!

Om Linköpings kommun

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet. För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här:linkoping.se

Ansök här!

Senast uppdaterad den 17 juni 2019