Lärare i idrott och annat ämne till Malmslättsskolan TokarpSista ansökningsdatum: 2019-09-22
Referensnummer: 3811

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:

Hanna Ahlström, Biträdande rektor, 013-294753

Ann-Margret Carlsson, Lokalombud LR

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Hos oss får du möjlighet till nära kollegialt samarbete!

På Malmslättsskolan Tokarp sker all undervisning i engelska, svenska och matematik i ett tvålärarsystem. För dig som lärare innebär detta att du planerar, undervisar och bedömer eleverna tillsammans med en legitimerad ämneslärarkollega i en gemensam strävan efter att nå bästa möjliga resultat för våra elever.

Hos oss går ca 300 elever i årskurserna 7-9. Vi erbjuder en arbetsplats där du kommer att arbeta aktivt utifrån ett inkluderande arbetssätt vilket innebär att vi lägger stor vikt vid att skapa undervisning som grundar sig i elevernas nyfikenhet och förutsättningar. På Malmslättsskolan Tokarp arbetar vi även systematiskt med kollegialt lärande för att du som lärare ska ges det bästa förutsättningar för att lyckas i ditt uppdrag med världens viktigaste arbete.

Arbetsbeskrivning 

Du kommer att undervisa i idrott och hälsa samt ytterligare ett ämne i åk 7 – 9. Utöver detta arbetar du tillsammans med ett arbetslag och mentorskollega, då mentorskap ingår i tjänsten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarlegitimation mot grundskolans senare år med ämnesbehörighet i idrott och något annat ämne. Vi tror att du har ett positivt förhållningssätt, ett anpassat arbetssätt, tycker om att samarbeta och underhålla relationer, du engagerar dig i och lyssnar på eleverna för att se varje barns individuella behov och förutsättningar. Du agerar som en bra förebild för våra elever då du är trygg och ser relationer i sitt rätta perspektiv. Vi tror också att du är nyfiken och öppen för såväl ny forskning som beprövad erfarenhet och reflekterar över ditt arbete på ett systematiskt sätt, enskilt och tillsammans med andra.
Vidare ser vi även dig som ansvarstagande, strukturerad och kvalitetsmedveten. Du kommunicerar på ett tydligt sätt och du arbetar bra med komplexa frågor. Du tar ansvar för din egna kompetens-och yrkesutveckling och deltar i det pedagogiska utvecklingsarbetet på arbetsplatsen. 

Information om tjänsten

Tillträde: Snarast eller efter överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100 %

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 3811

Om Utbildningsförvaltningen

Det är våra barn, unga och vuxna som bygger Linköping. Genom att ge dem de bästa förutsättningarna att växa och utveckla sina kunskaper ger vi samtidigt Linköping chansen att fortsätta utvecklas av kunniga och ambitiösa invånare även i framtiden. För att lyckas med detta behöver vi fler som vill utforma och driva nya idéer för att främja utveckling och lärande. Med modern pedagogik och ny teknik arbetar vi för att hålla en hög kvalitet med fullt fokus på varje individ och deras skiftande behov. Här finns gott om utrymme att växa i din yrkesroll. Tack vare en decentraliserad styrning där chefer och medarbetare själva tar stort ansvar för verksamheten ger Linköpings kommun goda möjligheter att ta initiativ och göra idéer till verklighet. Var med och påverka du med!

Om Linköpings kommun

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet. För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här:linkoping.se

Ansök här!

Senast uppdaterad den 22 september 2019