Lärare i idrott och hälsa till ArenaskolanSista ansökningsdatum: 2019-08-11
Referensnummer: 3548

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:

Cecilia Persson, Anställande chef, 013-207941

Julia Dahlgren, Facklig representant, 013-207643

Rasmus Rigenius, Facklig representant, 013-205829

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Arenaskolan är en idrottsskola belägen vid Linköpings fotbollsarena. I nya fina lokaler erbjuder Arenaskolan bra förutsättningar för studier och aktivt idrottande för alla våra elever. Skolan har profiler inom fotboll, hockey, innebandy, konståkning, simning, dans och tennis. På Arenaskolan går idag cirka 550 elever i årskurs 7-9. Arenaskolans övergripande mål är Maximalt lärande, likvärdighet, lust och engagemang. De målen når vi bland annat genom att arbeta tillsammans och fokuserat med att alla elever ska känna trygghet och studiero i skolan, vilket är en förutsättning för lärande. 

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill arbeta på Arenaskolan med idrottande ungdomar och glada medarbetare!

På Arenaskolan kommer du tillsammans med dina kollegor ha en aktiv del i skolans utveckling framåt. På Arenaskolan bidrar all personal till en god arbetsmiljö, där vi trivs och mår bra tillsammans. Vi arbetar gemensamt med tydligt uppsatta mål där samsyn är en viktig del i skolans framgång. Du och dina kollegor samarbetar, planerar, inspirerar och utbyter idéer och erfarenheter. Samverkan mellan olika yrkeskategorier på skolan främjas.

Du kommer att undervisa i idrott och hälsa.

Kvalifikationer

Du är behörig i ämnet idrott och hälsa, mot grundskolans senare år. Det är en fördel om du har ytterligare något ämne alternativt om du har tränarutbildning i någon av våra profiler.

Vi söker dig som tillför entusiasm, energi och lust i arbetet. Du har lätt för att samarbeta, är lyhörd för idéer och tar egna initiativ för att utveckla ditt/dina ämnen tillsammans med dina kollegor. Du har förmåga att snabbt kunna anpassa dig till nya eller förändrade krav och förutsättningar. Du har förmågan att se elevers olika behov, tar hänsyn till deras individuella förutsättningar och får elever att utvecklas. Du har goda ämneskunskaper och är väl förtrogen med skolans styrdokument. Det är en merit om du har erfarenhet av idrottande ungdomar. Du är tydlig i ditt ledarskap, trygg i dig själv och känner en stolthet för ditt arbete.

Vi ser fram emot att träffa dig!

Information om tjänsten

Tillträde: 2019-08-08

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100 %

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 3548

Om Utbildningsförvaltningen

Det är våra barn, unga och vuxna som bygger Linköping. Genom att ge dem de bästa förutsättningarna att växa och utveckla sina kunskaper ger vi samtidigt Linköping chansen att fortsätta utvecklas av kunniga och ambitiösa invånare även i framtiden. För att lyckas med detta behöver vi fler som vill utforma och driva nya idéer för att främja utveckling och lärande. Med modern pedagogik och ny teknik arbetar vi för att hålla en hög kvalitet med fullt fokus på varje individ och deras skiftande behov. Här finns gott om utrymme att växa i din yrkesroll. Tack vare en decentraliserad styrning där chefer och medarbetare själva tar stort ansvar för verksamheten ger Linköpings kommun goda möjligheter att ta initiativ och göra idéer till verklighet. Var med och påverka du med!

Om Linköpings kommun

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet. För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här:linkoping.se

Ansök här!

Senast uppdaterad den 11 augusti 2019