Lärare i textilslöjd och eventuellt ett annat ämne till Nya RydsskolanSista ansökningsdatum: 2019-07-28
Referensnummer: 3476

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:

Caroline Andersson, Rektor, 013-20 78 88

Anna-Karin Sävenstrand, Biträdande rektor, 013-208932

Timo Järvinen, Facklig företrädare, Lärarnas Riksförbund, 013-263387, 076-1185387

Kristina Bernfort, Lärarförbundet

Ansök här! För dig med skyddad identitet

För dig med skyddad identitet

Du som söker jobb och har skyddad identitet ska kontakta Kontakt Linköping, som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt, maila din ansökan, maila personuppgifter eller skapa ett konto i vårt rekryteringssystem. Du hittar kontaktuppgifter till Kontakt Linköping på länken nedan.   

 

 

Om arbetsplatsen

Nya Rydsskolan är en F-6 skola med 300 elever. Vi är en internationell skola då många elever har annat modersmål än svenska. Vi ser vår mångfald som en styrka som berikar och inspirerar. Vi arbetar för maximalt lärande, likvärdiga förutsättningar samt lust och engagemang. Vi arbetar för att ge eleverna goda kunskaper och framtidstro. Elevernas språkutveckling är ett prioriterat arbetsområde. Föräldraengagemang är en viktig del för att eleverna ska lyckas i framtiden och vi arbetar aktivt med föräldrasamverkan i olika former. Vi har även strukturerad rastomsorg. Vi samarbetar, hjälps åt och lär av varandra. Vi har förståelse för våra elevers utmaningar och vet att vi är en del av något större varje dag när vi möter våra barn.

Är du en positiv, entusiastisk och drivande pedagog som älskar att samarbeta med andra? Till hösten söker vi dig som kan undervisa våra elever Åk 4-6 i textilslöjd och eventuellt ett annat ämne. Du vill vara med och utveckla verksamheten på vår skola för våra elever.

Arbetsbeskrivning

Undervisning i textilslöjd i grundskolans åk 3-6. Du planerar, genomför och utvärderar din undervisning i ämnet och betygsätter och bedömer elevernas arbeten. Du kommer att ingå i mellanstadiets arbetslag som samarbetar nära runt eleverna.

Kvalifikationer

Du är legitimerad lärare och behörig att undervisa i textilslöjd och gärna i eventuellt ett annat ämne. Erfarenhet av undervisning i textilslöjd är meriterande. Du är väl förtrogen med gällande styrdokument.

Vi söker dig som:

  • har höga förväntningar på eleverna
  • har en förmåga att möta olika elevers behov för att kunna stötta dem i deras utveckling
  • reflekterar över och utvecklar ditt arbete för att eleverna ska lyckas
  • visar goda ledaregenskaper och skapar trygghet och ordning i klassrummet
  • har lätt för att skapa och behålla goda relationer med elever, kollegor och föräldrar
  • kan arbeta i ett team och lära tillsammans
  • är engagerad, rak och öppen och har en organisatorisk förmåga. Du kan göra individuella anpassningar för eleverna utifrån de behov du möter.

 

Intervjuerna kommer att ske 1 augusti 2019.

Information om tjänsten

Tillträde: 7 Augusti 2019

Anställningsform: tillsvidare anställning

Sysselsättningsgrad: 60 %

Antal lediga befattningar: 1 

Ref. nr: 3476

Om Utbildningsförvaltningen

Det är våra barn, unga och vuxna som bygger Linköping. Genom att ge dem de bästa förutsättningarna att växa och utveckla sina kunskaper ger vi samtidigt Linköping chansen att fortsätta utvecklas av kunniga och ambitiösa invånare även i framtiden. För att lyckas med detta behöver vi fler som vill utforma och driva nya idéer för att främja utveckling och lärande. Med modern pedagogik och ny teknik arbetar vi för att hålla en hög kvalitet med fullt fokus på varje individ och deras skiftande behov. Här finns gott om utrymme att växa i din yrkesroll. Tack vare en decentraliserad styrning där chefer och medarbetare själva tar stort ansvar för verksamheten ger Linköpings kommun goda möjligheter att ta initiativ och göra idéer till verklighet. Var med och påverka du med!

Om Linköpings kommun

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet. För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här:linkoping.se

Ansök här! För dig med skyddad identitet

Senast uppdaterad den 28 juli 2019

Chatta. Fäll ut menyn

Kontakt Linköping


Nu testar vi chatt som ny kontaktväg till kommunen. Chatten är öppen måndag till fredag 08.00-16.00, vecka 9 och 10.

Du får svar direkt på allmänna frågor. Samhällsvägledare, med bred kompetens om hela kommunens verksamheter, tar emot dina frågor.