Lärare i trä- och metallslöjd åk 3-9Sista ansökningsdatum: 2019-04-06
Referensnummer: 2846

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:

Anders Grafström, Lokalombud Lärarnas Riksförbund, 013-206766

Lisa Norlén, Lokalombud Lärarförbundet, 013-206766

Carolina Andersson, Rektor, 013-207666

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Ljungsbroskolan är en F-9 skola som ligger i centrala Ljungsbro, drygt 10 km från Linköpings centrum. Vi har ca 550 elever från förskoleklass till årskurs 9. Vi är ca 80 medarbetare på skolan och vi arbetar ständigt med att utveckla undervisningen för att utveckla våra elever lärande maximalt. Elevens bästa är alltid i fokus och vår verksamhet präglas av engagemang, kreativitet, dynamik och glädje!

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu dig som vill bli en del i vår kreativa, dynamiska och roliga verksamhet och som genom arbetet vill vara med och skapa de bästa skoldagarna för skolans elever. 

Som lärare i trä- och metallslöjd, och gärna i kombination med annat ämne, ansvarar du för undervisningen i ämnet för eleverna i årskurs 3-9. Tjänten kan också komma att innehålla mentorskap för elever i någon av våra klasser. Du kommer att ingå i verksamhetens team som ansvarar för att utveckla undervisningen och verksamheten genom en kollegial samverkan.

Kvalifikationer

Vi vill att du är utbildad ämneslärare i trä- och metallslöjd för elever i årskurs 3-9, gärna i kombination med annat ämne.

Du brinner för elevens bästa och vill bidra till att skapa de bästa förutsättningarna för lärande. Du är väl förtrogen med grundskolans styrdokument och du har förmåga att omsätta läroplanen och pedagogiska idéer i praktiskt arbete.

Vi tycker att det är viktigt att du:

  • sätter eleven i centrum och kan se helheten för elevens skolsituation
  • är lyhörd, flexibel och kan anpassa dig efter elevernas behov
  • har ett positivt förhållningssätt och skapar goda relationer med elever såväl som vuxna
  • vill vara med och utveckla verksamheten

Information om tjänsten

Tillträde: 2019-08-07

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 2846

Om Utbildningsförvaltningen

Det är våra barn, unga och vuxna som bygger Linköping. Genom att ge dem de bästa förutsättningarna att växa och utveckla sina kunskaper ger vi samtidigt Linköping chansen att fortsätta utvecklas av kunniga och ambitiösa invånare även i framtiden. För att lyckas med detta behöver vi fler som vill utforma och driva nya idéer för att främja utveckling och lärande. Med modern pedagogik och ny teknik arbetar vi för att hålla en hög kvalitet med fullt fokus på varje individ och deras skiftande behov. Här finns gott om utrymme att växa i din yrkesroll. Tack vare en decentraliserad styrning där chefer och medarbetare själva tar stort ansvar för verksamheten ger Linköpings kommun goda möjligheter att ta initiativ och göra idéer till verklighet. Var med och påverka du med!

Om Linköpings kommun

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet. För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här:linkoping.se

Ansök här!

Senast uppdaterad den 6 april 2019