Lärare i tyska och spanska för år 6 till Östra skolområdetSista ansökningsdatum: 2019-08-08
Referensnummer: 3153

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Kontaktperson:

Monica Långström, Rektor, 013-205777

Mikael Almén, Bitr Rektor, 013-262798

Malin Bjärnlid, Facklig företrädare LR, 0725828670

Anneli Sterne, Lärarförbundet, 013-205603

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Tannefors/Kungsbergets skolor, Ekängens skolor och Tallbodaskolan har gemensamma språkgrupper för åk 6. Undervisningen bedrivs i de helt nya lokalerna på Tallbodaskolan från och med hösten 2019.

Arbetsbeskrivning

Du ska tillsammans med övriga språklärare planera, genomföra och följa upp undervisningen i språk i åk 6. Undervisningen omfattar 80 min/ grupp om ca 10 % av en heltidstjänst.

Du återkopplar undervisningen och elevernas kunskapsresultat till respektive mentor.

Du ansvarar för ordningen i lokalerna och stöttar eleverna under rasten i väntan på bussen som tar dem tillbaka till respektive skola.

Kvalifikationer

Du är lärare med lärarlegitimation.  Vi rekryterar till tre språktjänster, två i spanska och en i tyska. Du har ett arbetssätt där elevernas delaktighet och ditt tydligt ledarskap är en naturlig del. Du är förtrogen med läroplanen och dess värdegrund samt kunskapssyn.

Vi söker dig som kan och vill ta ansvar i en god pedagogisk verksamhet som sätter eleven i centrum.

Information om tjänsten

Tillträde: 2019-08-07

Anställningsform: Visstidsanställning t.o.m. 2020-08-06

Sysselsättningsgrad: 10 %

Antal lediga befattningar: 3

Ref. nr: 3153

Om Utbildningsförvaltningen

Det är våra barn, unga och vuxna som bygger Linköping. Genom att ge dem de bästa förutsättningarna att växa och utveckla sina kunskaper ger vi samtidigt Linköping chansen att fortsätta utvecklas av kunniga och ambitiösa invånare även i framtiden. För att lyckas med detta behöver vi fler som vill utforma och driva nya idéer för att främja utveckling och lärande. Med modern pedagogik och ny teknik arbetar vi för att hålla en hög kvalitet med fullt fokus på varje individ och deras skiftande behov. Här finns gott om utrymme att växa i din yrkesroll. Tack vare en decentraliserad styrning där chefer och medarbetare själva tar stort ansvar för verksamheten ger Linköpings kommun goda möjligheter att ta initiativ och göra idéer till verklighet. Var med och påverka du med!

Om Linköpings kommun

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet. För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här:linkoping.se

Ansök här!

Senast uppdaterad den 9 augusti 2019