Lärare till mellanstadiet på Askeby skolaSista ansökningsdatum: 2019-06-25
Referensnummer: 3495

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:

Thomas Ahola, rektor, 013-29 49 79

Linda Edin, Biträdande rektor, 013-205592

Helena Hjertstedt Jonsson, Centralt facklig representant Lärarförbundet, 013-20 87 39

Erika Lindström, facklig representant LR, 013-20 54 51

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Askeby skola är belägen i samhället Askeby, 15 min bilfärd från Linköpings centrum. Skolan är en F-6 skola med ca.170 elever. Skolbyggnaden är nybyggd och erbjuder fräscha och ändamålsenliga lokaler som omges av en trevlig skolgård.
Askeby och Bankekinds skolor och fritidshem utgör tillsammans en organisatorisk enhet med gemensam skolledning, arbetsgrupper och personalgrupp. Bankekinds skola är en F-3 skola med ca.70 elever.

Besökare och vikarier uttrycker ofta att de möter en lugn och trivsam stämning bland våra elever och personal. Ett gott bemötande är något vi i personalgruppen värnar om. Medarbetarundersökningen 2018 visar ett gott resultat vad gäller arbetsmiljön på våra skolor.
Vi arbetar kollegialt och systematiskt mot 3 prioriterade utvecklingsmål. Tid är avsatt för gemensamt arbete.

Arbetsuppgifter

Vi behöver nu en kollega till Askeby skola. Du tjänstgör huvudsakligen på mellanstadiet. Du planerar, genomför och utvärderar din undervisning. Du och dina kollegor utvecklar ert arbete mot verksamhetens mål. Dokumentation, samverkan med andra professioner och vårdnadshavare ingår i dina arbetsuppgifter. Mentorskap ingår i tjänsten.

Kvalifikationer

Du är lärare med behörighet att undervisa i årskurserna 4-6. Behörighet att undervisa i flera ämnen är meriterande. Vi ser gärna att du har behörighet för undervisning i engelska. Vi söker dig som har lätt för att samarbeta, är lyhörd för idéer och tar egna initiativ för att utveckla undervisningen tillsammans med dina kollegor. Du har förmåga att anpassa dig till nya eller förändrade krav och förutsättningar. Du ser elevers olika behov, tar hänsyn till deras individuella förutsättningar och får dem att utvecklas. Du har goda ämneskunskaper och är väl förtrogen med skolans styrdokument. Du är tydlig i ditt ledarskap och trygg i dig själv.

Vi eftersöker följande:

  • Du har goda pedagogiska kunskaper, är väl förtrogen med styrdokument och tillämpar dessa i den dagliga verksamheten
  • Du är samarbetsinriktad och har god förmåga att skapa relationer med barn, kollegor och föräldrar
  • Du har ett positivt förhållningssätt, är tydlig och lyhörd samt har en förmåga att entusiasmera och engagera dina elever.
  • Du visar ett engagemang för att utveckla arbetsmetoder och vidareutveckla verksamheten
  • Ditt fokus gäller både att utveckla elevernas ämneskunskaper och att stödja dem i utvecklandet av sociala kompetenser.

Information om tjänsten:

Tillträde: 2019-08-07

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 1

Ref.nr:

 

 

Om Utbildningsförvaltningen

Det är våra barn, unga och vuxna som bygger Linköping. Genom att ge dem de bästa förutsättningarna att växa och utveckla sina kunskaper ger vi samtidigt Linköping chansen att fortsätta utvecklas av kunniga och ambitiösa invånare även i framtiden. För att lyckas med detta behöver vi fler som vill utforma och driva nya idéer för att främja utveckling och lärande. Med modern pedagogik och ny teknik arbetar vi för att hålla en hög kvalitet med fullt fokus på varje individ och deras skiftande behov. Här finns gott om utrymme att växa i din yrkesroll. Tack vare en decentraliserad styrning där chefer och medarbetare själva tar stort ansvar för verksamheten ger Linköpings kommun goda möjligheter att ta initiativ och göra idéer till verklighet. Var med och påverka du med!

Om Linköpings kommun

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet. För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här:linkoping.se

Ansök här!

Senast uppdaterad den 25 juni 2019