Leanlink söker arbetsterapeuter till sommaren 2019Sista ansökningsdatum: 2019-03-30
Referensnummer: 2351

Anställningsform: Tim- och semestervikariat

Kontaktperson:

Lena Eklöf, Biträdande verksamhetschef, Kommunrehab, 013-29 41 04

Laila Öberg, Facklig representant FSA, 013-20 77 91

Ansök här! För dig med skyddad identitet

För dig med skyddad identitet

Du som söker jobb och har skyddad identitet ska kontakta Kontakt Linköping, som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt, maila din ansökan, maila personuppgifter eller skapa ett konto i vårt rekryteringssystem. Du hittar kontaktuppgifter till Kontakt Linköping på länken nedan.   

 

 

Om arbetsplatsen

Vi söker dig som vill ha ett betydelsefullt och utmanande arbete i äldreomsorgen till sommaren. Vårt huvudsakliga syfte är att värna om de äldre och att vara en trygg och kunnig partner för såväl vårdtagare som närstående. Att arbeta hos oss innebär att arbeta brett och utmaningen ligger i att bemöta en bred kundgrupp utifrån deras behov och villkor. Hos oss får du även stora möjligheter till givande dialog och utbyten med kollegor då vi har ett stort antal professioner med olika specialistkompetens och kunskaper. Vi värnar om våra värderingar och tyngdpunkten ligger på att sätta Individens Behov I Centrum [IBIC]

Vår verksamhet ligger under Leanlinks affärsområde Äldreomsorg och våra lokaler utgår från Åleryd. Hos oss arbetar du dagtid måndag till fredag. Till sommaren söker vi dig som vill arbeta på ordinärt boende (distrikt eller hemrehab) såväl som på särskilt boende. Du kan ange dina önskemål då du gör din ansökan och vi för en dialog med dig som blir kallad till intervju för att hitta en bra matchning utifrån din tidigare erfarenhet och ditt intresse.

Arbetsbeskrivning

I våra verksamheter är det viktigt att alla professioner samverkar i team för att kunna nå en helhetssyn av den enskilda individens behov av rehabilitering, hälso- och sjukvård och omsorg. För att kunna göra en bedömning består det vardagliga arbetet av en stor andel möten med de äldre, deras anhöriga, kollegor och övrig omvårdnadspersonal. I arbetsterapeutens särskilda ansvar ingår insatser såsom bedömning, förskrivning och utprovning av hjälpmedel, träning i hemmet samt bostadsanpassningar i både ordinärt och särskilt boende. I arbetsuppgifterna ingår även handledning av omvårdnadspersonal i vardagsrehabilitering. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Du har goda kunskaper i det svenska språket då detta är ett viktigt arbetsverktyg vid kundkontakt och vid patientsäker dokumentation. Du känner dig trygg framför en dator och ser inte några svårigheter med att lära dig nya digitala system. Det är meriterande med tidigare erfarenhet av vår målgrupp och/eller erfarenhet av arbete som arbetsterapeut.

Det praktiska arbetet är i stor utsträckning självständigt och ställer krav på att du är ansvarstagande och drivande i ditt arbete. Du har en förmåga att planera, organisera och prioritera arbetet på ett fungerande och effektivt sätt. I uppdraget kan omständigheter snabbt skiftas, du bör därför se detta som en utmaning och se möjligheter i förändringar. Som person är du lyhörd och uppmärksam på kundens behov och lyssnar till kollegors idéer och kunskaper. Du har vilja och intresse för den enskilda individen och anstränger dig för att hitta en fungerande lösning. Du känner dig trygg i din roll, är tillmötesgående och ser varje möte som en möjlighet att skapa goda och professionella relationer.

Vi använder bil i tjänsten och det är därför ett krav att du har B-körkort för manuell växellåda.

Vi drivs av att skapa bra dagar för våra kunder och söker dig som vill göra detta tillsammans med oss - välkommen med din ansökan till ett stimulerande och utvecklande sommarjobb!

Information om tjänsten

Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: semestervikariat

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 4

Ref. nr: 2351

Om Leanlink

Leanlink är Linköpings kommuns utförarorganisation och här jobbar vi med verksamhet inom områdena stöd, omsorg, kost och service. Vi har en spännande bredd av verksamheter och är 2500 medarbetare som alla jobbar för att göra Linköpingsbornas dagar så bra som möjligt. Vi drivs av att skapa bra dagar för våra kunder och medarbetare samt att bidra till ett tryggt och bra samhälle. Vi är måna om att vår verksamhet ska genomsyras av god kvalitet och professionalitet, men framförallt vill vi att vår omtanke och vårt engagemang ska kännas i allt vi gör. Vi fokuserar på att skapa en bra dag just idag, men också imorgon och på hur vi kan tänka nytt och göra förändringar som förbättrar vardagen för dem vi är till för. Läs mer om Leanlink och våra olika verksamheter på leanlink.se

Om Linköpings kommun

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet. För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här:linkoping.se

Ansök här! För dig med skyddad identitet

Senast uppdaterad den 30 mars 2019

Chatta. Fäll ut menyn

Kontakt Linköping


Nu testar vi chatt som ny kontaktväg till kommunen. Chatten är öppen måndag till fredag 08.00-16.00, vecka 9 och 10.

Du får svar direkt på allmänna frågor. Samhällsvägledare, med bred kompetens om hela kommunens verksamheter, tar emot dina frågor.