Leanlink söker sjuksköterskor som vill arbeta på timmar!Sista ansökningsdatum: 2019-03-31
Referensnummer: 1936

Anställningsform: Tim- och semestervikariat

Kontaktperson:

Anette Uckner, Facklig företrädare, Vårdförbundet, 013-294227

Eva Abrahamsson, Verksamhetschef, 013-263126

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Hälso- och sjukvårdsorganisationen är en verksamhet inom Leanlinks affärsområde Äldreomsorg. Vi bedriver hälso- och sjukvård utifrån tre huvudsakliga processer: hemsjukvård, kommunsjukvård och rehabilitering. I vår verksamhet arbetar sjuksköterskor, undersköterskor med olika specialistutbildningar samt sjukgymnaster och arbetsterapeuter.

Vi söker nu dig som vill vara med och skapa bra dagar tillsammans med oss och för de som vi är till för inom äldreomsorgen! 

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill arbeta som timanställd i vår jourorganisation på kvällar och helger.

Arbetet innebär både akuta och planerade insatser samt att arbeta för en god hälso- och sjukvård utifrån individens behov, förutsättningar och livsstil. Arbetet är självständigt men innebär samverkan med många olika aktörer, vilket ställer höga krav på flexibilitet och samarbetsförmåga. Ditt ansvar som sjuksköterska inom kommunal sjukvård är att bedriva en god och säker hälso- och sjukvård för våra äldre.

Konkret innebär det att du:

  • arbetar utifrån en värdegrund som vilar på en humanistisk människosyn
  • visar omsorg om och respekt för patientens autonomi, integritet och värdighet
  • tillvaratar patientens och/eller närståendes kunskaper och erfarenheter
  • visar öppenhet och respekt för olika värderingar och trosuppfattningar
  • arbetar utifrån patientens och/eller närståendes önskemål och för deras talan vid behov
  • tillvaratar arbetslagets och andras kunskaper/erfarenheter
  • genom teamsamverkan bidrar till en helhetssyn om patienten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du har goda kunskaper i det svenska språket, såväl skriftligt som muntligt då arbetet innebär kundkontakter och dokumentation. Du har körkort och kan cykla. 

Vi söker dig som har en förmåga att planera, organisera och prioritera arbetet på ett fungerande och effektivt sätt. Du har förmåga att lösa komplicerade problem, har god samarbetsförmåga och kan relatera till andra på ett lyhört sätt samt ett flexibelt förhållningssätt där du snabbt kan anpassa dig till ändrade omständigheter i ditt arbete. Som person är du lyhörd och har förmågan att bemöta kunders olikheter på ett professionellt sätt. Arbetet är i stor utsträckning självständigt och ställer krav på att du är ansvarstagande flför dina uppgifter. 

Vi fokuserar på att hitta mervärde för samtliga parter, vilket ger förutsättningar för att kunna ge både patient och medarbetare det lilla extra! 

Information om tjänsten

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Timanställning

Sysselsättningsgrad: Vid behov

Antal lediga befattningar: Flera

Ref. nr: 1936

Om Leanlink

Leanlink är Linköpings kommuns utförarorganisation och här jobbar vi med verksamhet inom områdena stöd, omsorg, kost och service. Vi har en spännande bredd av verksamheter och är 2500 medarbetare som alla jobbar för att göra Linköpingsbornas dagar så bra som möjligt. Vi drivs av att skapa bra dagar för våra kunder och medarbetare samt att bidra till ett tryggt och bra samhälle. Vi är måna om att vår verksamhet ska genomsyras av god kvalitet och professionalitet, men framförallt vill vi att vår omtanke och vårt engagemang ska kännas i allt vi gör. Vi fokuserar på att skapa en bra dag just idag, men också imorgon och på hur vi kan tänka nytt och göra förändringar som förbättrar vardagen för dem vi är till för. Läs mer om Leanlink och våra olika verksamheter på leanlink.se

Om Linköpings kommun

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet. För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här:linkoping.se

Ansök här!

Senast uppdaterad den 31 mars 2019