Snabbnavigation

Hoppa till huvudinnehåll

Leanlink söker sjuksköterskor till sommaren 2019Sista ansökningsdatum: 2019-03-30
Referensnummer: 2347

Anställningsform: Tim- och semestervikariat

Kontaktperson:

Johan Lindberg, Biträdande verksamhetschef, 013-294125

Birgitta Aiff, Biträdande verksamhetschef, 013-294919

Susanne Elfström, Facklig företrädare vårdförbundet, 013-294315

Ansök här! För dig med skyddad identitet

För dig med skyddad identitet

Du som söker jobb och har skyddad identitet ska kontakta Kontakt Linköping, som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt, maila din ansökan, maila personuppgifter eller skapa ett konto i vårt rekryteringssystem. Du hittar kontaktuppgifter till Kontakt Linköping på länken nedan.   

 

 

Om arbetsplatsen

Vi söker dig som vill ha ett betydelsefullt och utmanande arbete i äldreomsorgen till sommaren. Vårt huvudsakliga syfte är att värna om de äldre och att vara en trygg och kunnig partner för såväl vårdtagare som närstående. Att arbeta hos oss innebär att arbeta brett och utmaningen ligger i att bemöta en bred kundgrupp utifrån deras behov och villkor. Hos oss får du även stora möjligheter till givande dialog och utbyten med kollegor då vi har ett stort antal professioner med olika specialistkompetens och kunskaper. Vi värnar om våra värderingar och tyngdpunkten ligger på att sätta Individens Behov I Centrum [IBIC]

Vår verksamhet ligger under Leanlinks affärsområde Äldreomsorg. Geografiskt utgår vår organisation från Åleryd men våra arbetsplatser ligger belägna på olika geografiska områden. Vart du kommer att vara placerad styrs av vilket uppdrag du söker, detta kan du önska då du skickar in din ansökan. Vi söker dig som vill arbeta med såväl hemsjukvård (ordinärt boende) som kommunsjukvård (särskilt boende) samt såväl dag som natt.

Arbetsbeskrivning

I våra verksamheter är det viktigt att alla professioner samverkar för att kunna nå en helhetssyn av den enskilda individens behov av hälso- och sjukvård, rehabilitering och omsorg. I det vardagliga arbetet förekommer en stor andel möten med de äldre, deras anhöriga, kollegor och övrig omvårdnadspersonal. I din roll förväntas du att handleda och att utföra såväl akuta som planerade arbetsuppgifter. Det ligger i sjuksköterskans ansvar att samordna, och leda insatser med målsättning om en säker hälso-och sjukvård för den äldre. I flera av våra uppdrag samarbetar du tätt med specialistundersköterska som har utökad delegering i hälso- och sjukvårdsuppgifter.

Du som erbjuds arbete kommer att få genomgå en introduktion. Det är viktigt för oss att du känner dig väl förberedd och trygg i din roll.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med relevant vidareutbildning. Du har goda kunskaper i det svenska språket då detta är ett viktigt arbetsverktyg vid kundkontakt och vid patientsäker dokumentation. Du känner dig trygg framför en dator och ser inte några svårigheter med att lära dig nya digitala system. 

Det praktiska arbetet är i stor utsträckning självständigt och ställer krav på att du är ansvarstagande och drivande i ditt arbete. Du har en förmåga att planera, organisera och prioritera arbetet på ett fungerande och effektivt sätt. I uppdraget kan omständigheter snabbt skifta, du bör därför se detta som en utmaning och se möjligheter i förändringar. Som person är du lyhörd och uppmärksam på kundens behov och lyssnar till kollegors idéer och kunskaper. Du har vilja och intresse för den enskilda individen och anstränger dig för att hitta en fungerande lösning. Du känner dig trygg i din roll, är tillmötesgående och ser varje möte som en möjlighet att skapa goda och professionella relationer.

Vi använder såväl bil som cykel i tjänsten och det är därför ett krav att du har B-körkort för manuell växellåda och att du kan cykla. 

Vi drivs av att skapa bra dagar för våra kunder och söker dig som vill göra detta tillsammans med oss - välkommen med din ansökan till ett stimulerande och utvecklande sommarjobb!

Information om tjänsten

Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: semestervikariat

Sysselsättningsgrad: enligt överenskommelse

Antal lediga befattningar: 15

Ref. nr: 2347

Om Leanlink

Leanlink är Linköpings kommuns utförarorganisation och här jobbar vi med verksamhet inom områdena stöd, omsorg, kost och service. Vi har en spännande bredd av verksamheter och är 2500 medarbetare som alla jobbar för att göra Linköpingsbornas dagar så bra som möjligt. Vi drivs av att skapa bra dagar för våra kunder och medarbetare samt att bidra till ett tryggt och bra samhälle. Vi är måna om att vår verksamhet ska genomsyras av god kvalitet och professionalitet, men framförallt vill vi att vår omtanke och vårt engagemang ska kännas i allt vi gör. Vi fokuserar på att skapa en bra dag just idag, men också imorgon och på hur vi kan tänka nytt och göra förändringar som förbättrar vardagen för dem vi är till för. Läs mer om Leanlink och våra olika verksamheter på leanlink.se

Om Linköpings kommun

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet. För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här:linkoping.se

Ansök här! För dig med skyddad identitet

Senast uppdaterad den 30 mars 2019