LSS barn och ungdom söker stödassistenter till Drabantgatans korttidshemSista ansökningsdatum: 2019-09-12
Referensnummer: 3790

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:

Anette Fornell, Verksamhetschef, 013-20 55 39

Tomas Bokblad, Vårdare/gruppledare

Therese Waller, Facklig företrädare, Kommunal, 013-206485

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Drabantgatans målgrupp är barn och ungdomar 0-21 år med utvecklingsstörning i kombination med medicinska tilläggshandikapp. Verksamheten bygger på att skapa en hemlik och trygg miljö för barnen/ungdomarna. Korttidsvistelse ska erbjuda miljöombyte och rekreation.

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifterna varierar beroende på funktionsnedsättningen hos barnen men innebär daglig omvårdnad och medicinering. Barnen ska också erbjudas lek och sysselsättning, ADL-träning, kommunikation och samvaro. Dokumentation sker i systemet Treserva. Ingår gör också sysslor som städning, tvätt och allmänna hushållsuppgifter. Tjänsterna utgör oregelbunden arbetstid och helgtjänstgöring.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete med barn och ungdomar med funktionshinder samt har lämplig utbildning. Undersköterska, Barn och fritidsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren godkänner. Arbetet kräver att du har viss datorvana. Som person är du lyhörd och empatisk och har en förmåga att skapa och bibehålla relationer. Du är också självständig, trygg och lösningsfokuserad då arbetet innebär stort ansvar och förmåga att kunna fatta egna beslut och planera sin arbetstid.

 

Information om tjänsten

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidare

Sysselsättningsgrad: 75%

Antal lediga befattningar: 2

Ref. nr: 3790

Om Leanlink

Leanlink är Linköpings kommuns utförarorganisation och här arbetar vi med verksamhet inom områdena stöd, omsorg, kost och service. Vi är ca 2500 medarbetare som alla arbetar för att göra Linköpingsbornas dagar så bra som möjligt. Vi drivs av att skapa bra dagar för våra kunder och medarbetare samt att bidra till ett tryggt och bra samhälle. Vi är måna om att vår verksamhet ska genomsyras av god kvalitet och professionalitet, men framförallt vill vi att vår omtanke och vårt engagemang ska kännas i allt vi gör. Vi fokuserar på att skapa en bra dag just idag, men också imorgon och på hur vi kan tänka nytt och göra förändringar som förbättrar vardagen för dem vi är till för. Läs mer om Leanlink och våra olika verksamheter på leanlink.se

Om Linköpings kommun

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet. För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här:linkoping.se

Ansök här!

Senast uppdaterad den 12 september 2019