Samordnare till Linghems vårdboende och hemtjänstSista ansökningsdatum: 2019-03-04
Referensnummer: 2705

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:

Lilian Petersson, Verksamhetschef, 013-205431

Marie Karlsson, Facklig företrädare, Kommunal, 013-20 59 91

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Leanlink Äldreomsorg har cirka 1 200 tillsvidareanställda medarbetare och ett stort antal vikarier. Vi är det kommunala alternativet som bedriver verksamhet utan vinstintresse, med stor öppenhet och möjlighet till insyn för allmänheten. Vi har en lång tradition och erfarenhet av äldreomsorg. Vi arbetar utifrån IBIC, Individens Behov I Centrum, med individens bästa i fokus.

Vi är stolta över våra medarbetare och värnar om en bra arbetsmiljö genom att bland annat erbjuda hälsoförmån och goda möjligheter till kompetensutveckling. Arbetet är fritt, självständigt och varierande.

Vi söker nu en samordnare till Linghems vårdboende och hemtjänst, som utgår från lokaler som är beläget naturnära i Linghem cirka en mil utanför Linköping. Linghems vårdboende har tre avdelningar med totalt 24 platser. En avdelning har inriktning demens och två avdelningar har inriktning sjukhem. Här finns även Linghems servicehus med 20 lägenheter, lunchservering och fritidsaktiviteter, vi bedriver hemtjänst i Linghem med omnejd. Här arbetar cirka 38 medarbetare, även verksamhetschef och sjuksköterska finns på plats. 

Arbetsbeskrivning

Som samordnare är du "spindeln i nätet" och har ett nära samarbete med kollegor och verksamhetschef men även med externa aktörer.

Uppdraget som samordnare innebär att planera, samordna och genomföra arbetsuppgifter inom områdena verksamhet, medarbetare och ekonomi utifrån fastställt samordnaruppdrag. Tillsammans med verksamhetschefen ska du verka för god tillgänglighet, goda kundrelationer, nöjda medarbetare och en ekonomi i balans. Du ingår dessutom i ett nätverk av samordnare från våra övriga verksamheter.

Tjänsten innebär att du får en grundanställning som undersköterska med ett förordnande som samordnare. Uppdraget är, som alla samordnaruppdrag inom Leanlink Äldreomsorg, tidsbegränsat. Arbetstiden är förlagd till dagtid, måndag till fredag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

 • har omvårdnadsutbildning
 • erfarenhet av arbete inom äldreomsorg och gärna av arbetssättet IBIC
 • har erfarenhet av att arbeta med schema och daglig bemanning
 • har förmåga att samarbeta och kommunicera med kund, närstående och kollegor
 • är noggrann och medveten om verksamhetens mål och arbetar utifrån dem
 • tar ansvar för dina arbetsuppgifter och kan arbeta självständigt
 • har lätt för att anpassa dig till olika/ändrade situationer
 • är lugn och stabil samt har självinsikt
 • kan och vill arbeta tillsammans med andra människor
 • har en positiv attityd till arbetet och handlar i enlighet med fattade beslut
 • kan kommunicera muntligt och skriftligt på svenska då arbetet innebär kundkontakter och dokumentation
 • kan arbeta i olika IT-system samt med fakturahantering och statistik.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete som samordnare. Likaså är det meriterande om du har arbetat med tids-och insatsregistrering i TES och i systemen TimePool, Heroma, Agresso och Treserva.

Information om tjänsten

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100 %

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 2705

Om Leanlink

Leanlink är Linköpings kommuns utförarorganisation och här jobbar vi med verksamhet inom områdena stöd, omsorg, kost och service. Vi har en spännande bredd av verksamheter och är 2500 medarbetare som alla jobbar för att göra Linköpingsbornas dagar så bra som möjligt. Vi drivs av att skapa bra dagar för våra kunder och medarbetare samt att bidra till ett tryggt och bra samhälle. Vi är måna om att vår verksamhet ska genomsyras av god kvalitet och professionalitet, men framförallt vill vi att vår omtanke och vårt engagemang ska kännas i allt vi gör. Vi fokuserar på att skapa en bra dag just idag, men också imorgon och på hur vi kan tänka nytt och göra förändringar som förbättrar vardagen för dem vi är till för. Läs mer om Leanlink och våra olika verksamheter på leanlink.se

Om Linköpings kommun

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet. För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här:linkoping.se

Ansök här!

Senast uppdaterad den 4 mars 2019