Samordnare till Vreta hemtjänstSista ansökningsdatum: 2019-03-01
Referensnummer: 2625

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:

Ann Elofsson, Verksamhetschef, 013-20 63 42

Marie Karlsson, Facklig företrädare, Kommunal, 013-20 59 91

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Leanlink Äldreomsorg har cirka 1 100 tillsvidareanställda medarbetare och ett stort antal vikarier.

Vi söker nu en samordnare till Vreta hemtjänst som är beläget i Ljungsbro. Vi utgår från lokaler på Härnebackens servicehus och bedriver hemtjänst på Vretalidens servicehus och i Ljungsbro med omnejd. Vi är 28 medarbetare i arbetslaget inklusive samordnare och fritidsledare.

Arbetsbeskrivning

Som samordnare är du något av "spindeln i nätet" och har ett nära samarbete med kollegorna och verksamhetschefen men även externa kontakter.

Uppdraget som samordnare innebär att planera, samordna och genomföra arbetsuppgifter inom områdena verksamhet, medarbetare och ekonomi och du arbetar utifrån fastställt samordnaruppdrag. Tillsammans med verksamhetschefen ska du verka för god tillgänglighet, goda kundrelationer, nöjda medarbetare och en ekonomi i balans. Du ingår i ett nätverk av samordnare från våra övriga verksamheter.

Tjänsten innebär att du får en grundanställning som undersköterska med ett förordnande som samordnare. Uppdraget är, som alla samordnaruppdrag inom Leanlink Äldreomsorg, tidsbegränsat. Arbetstiden är förlagd dagtid måndag - fredag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

  • har omvårdnadsutbildning och erfarenhet av arbete inom äldreomsorg
  • har erfarenhet av att arbeta med schema och daglig bemanning
  • har förmåga att samarbeta och kommunicera med kund, närstående och kollegor
  • är noggrann och medveten om verksamhetens mål och arbetar utifrån dem
  • tar ansvar för dina arbetsuppgifter och kan arbeta självständigt
  • har lätt för att anpassa dig till olika/ändrade situationer och klarar att ha många bollar i luften
  • är lugn och stabil samt har självinsikt
  • kan och vill arbeta tillsammans med andra människor
  • har en positiv attityd till arbetet och handlar i enlighet med fattade beslut
  • kan kommunicera muntligt och skriftligt på svenska då arbetet innebär kundkontakter och dokumentation. 

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete som samordnare. Likaså om du har arbetat med tids-och insatsregistrering i TES och i systemen TimePool, Heroma, Agresso och Treserva.

Information om tjänsten

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100 %

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 2625

Om Leanlink

Leanlink är Linköpings kommuns utförarorganisation och här jobbar vi med verksamhet inom områdena stöd, omsorg, kost och service. Vi har en spännande bredd av verksamheter och är 2500 medarbetare som alla jobbar för att göra Linköpingsbornas dagar så bra som möjligt. Vi drivs av att skapa bra dagar för våra kunder och medarbetare samt att bidra till ett tryggt och bra samhälle. Vi är måna om att vår verksamhet ska genomsyras av god kvalitet och professionalitet, men framförallt vill vi att vår omtanke och vårt engagemang ska kännas i allt vi gör. Vi fokuserar på att skapa en bra dag just idag, men också imorgon och på hur vi kan tänka nytt och göra förändringar som förbättrar vardagen för dem vi är till för. Läs mer om Leanlink och våra olika verksamheter på leanlink.se

Om Linköpings kommun

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet. För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här:linkoping.se

Ansök här!

Senast uppdaterad den 2 mars 2019