Sjuksköterskor till Leanlink, jourtjänstgöringSista ansökningsdatum: 2019-03-31
Referensnummer: 2377

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:

Eva Abrahamsson, Verksamhetschef hemsjukvård, 013-26 31 26

Therese Norr, Verksamhetschef Kommunsjukvården, 013-29 49 15

Anette Uckner, Facklig företrädare, Vårdförbundet, 013-29 42 27

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Hälso- och sjukvårdsorganisationen är en verksamhet inom Leanlinks affärsområde Äldreomsorg. Vi bedriver hälso- och sjukvård utifrån tre huvudsakliga processer: hemsjukvård i ordinärt boende, hemsjukvård i särskilt boende och rehabilitering. I vår verksamhet arbetar sjuksköterskor, undersköterskor med olika specialistutbildningar samt sjukgymnaster och arbetsterapeuter.

Vi söker nu dig som vill vara med och skapa bra dagar tillsammans med oss och för de som vi är till för inom äldreomsorgen, framförallt på jourtjänstgöring! Jourorganisationen utgår från Ålerydsvägen 5. Arbetstiden är förlagd till kvällar på vardagar och dagar- eller kvällar på helger. Man arbetar var tredje helg. Tjänstgöring natt ingår ej i dessa tjänster.

Arbetsbeskrivning

Vår verksamhet är avtalsstyrd vilket medför dialog och samverkan med flertalet aktörer där samarbete och problemlösning är en stor del av arbetet. Som sjuksköterska med inriktning mot kommunsjukvård ansvarar du i din yrkesroll för att leda omvårdnadsarbetet och att tillsammans med övriga medarbetare göra en samlad bedömning av patientens behov av hälso- och sjukvård, rehabilitering och omsorg. 

Arbetet är väldigt självständigt, men du kommer att ingå i ett team bestående av sjuksköterskor och specialistundersköterskor. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att:

  • hantera läkemedel
  • ge infusioner
  • hantera smärtpumpar och övrig medicinteknisk utrustning
  • göra bedömningar
  • utifrån varje specifik händelse göra åtgärder och även uppföljningar
  • telefonrådgivning till omvårdnadspersonal för de patienter som kommunen ansvarar för
  • assistera vid läkares myndighetsutövning och vid akuta hembesök.

Vi erbjuder kontinuerlig kompetensutveckling och utbildningar i syfte att stärka dig i din roll som sjuksköterska. Vi erbjuder även möjlighet att delta i yrkesrelevanta poängutbildningar, efter eget intresse, som kan stärka dig i ditt uppdrag.

Vi söker både dig som vill arbeta som visstidsanställd på timmar och dig som vill arbeta som tillsvidareanställd. För tillsvidareanställningarna gäller tjänstgöringsgrad om ca 70 % eller enligt överenskommelse.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller distriktssjuksköterska. Du har goda kunskaper i det svenska språket, såväl skriftligt som muntligt då arbetet innebär patientkontakter och dokumentation. Du behöver även ha körkort B.

Vi söker dig som har en förmåga att planera, organisera och prioritera arbetet på ett fungerande och effektivt sätt. Du är problemlösande, har god samarbetsförmåga och ett flexibelt förhållningssätt i ditt arbete. Som person är du lyhörd och har förmågan att bemöta kunders olikheter på ett professionellt sätt. Arbetet är i stor utsträckning självständigt och ställer krav på att du är drivande och självgående. 

Vi fokuserar på att hitta mervärde för samtliga parter, vilket ger förutsättningar för att kunna ge både patient och medarbetare det lilla extra! 

Information om tjänsten

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Visstid- eller tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: Enligt överenskommelse

Antal lediga befattningar: 3

Ref. nr: 2377

Om Leanlink

Leanlink är Linköpings kommuns utförarorganisation och här jobbar vi med verksamhet inom områdena stöd, omsorg, kost och service. Vi har en spännande bredd av verksamheter och är 2500 medarbetare som alla jobbar för att göra Linköpingsbornas dagar så bra som möjligt. Vi drivs av att skapa bra dagar för våra kunder och medarbetare samt att bidra till ett tryggt och bra samhälle. Vi är måna om att vår verksamhet ska genomsyras av god kvalitet och professionalitet, men framförallt vill vi att vår omtanke och vårt engagemang ska kännas i allt vi gör. Vi fokuserar på att skapa en bra dag just idag, men också imorgon och på hur vi kan tänka nytt och göra förändringar som förbättrar vardagen för dem vi är till för. Läs mer om Leanlink och våra olika verksamheter på leanlink.se

Om Linköpings kommun

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet. För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här:linkoping.se

Ansök här!

Senast uppdaterad den 1 april 2019