Snabbnavigation

Hoppa till huvudinnehåll

Slöjdlärare trä och metall 50 % till EkkälleskolanSista ansökningsdatum: 4 april 2019
Referensnummer: 2736

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:

Maria Risthammar, Rektor, 013-294789

Karin Jansson Bredin, Biträdande rektor, 013- 29 41 94

Helena Hjertstedt Jonsson, Centralt facklig representant Lärarförbundet, 013-20 87 39

Malin Bjärnlid, Centralt facklig representant Lärarnas riksförbund, 0725-82 86 70

Ansök här! För dig med skyddad identitet

För dig med skyddad identitet

Du som söker jobb och har skyddad identitet ska kontakta Kontakt Linköping, som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt, maila din ansökan, maila personuppgifter eller skapa ett konto i vårt rekryteringssystem. Du hittar kontaktuppgifter till Kontakt Linköping på länken nedan.   

 

 

Om arbetsplatsen

Vi erbjuder dig möjligheten att bli en del av vårt team. Du erbjuds möjligheten att bli en betydelsefull kugge i våra elevers utveckling mot nyfikna, kunniga och aktiva ungdomar och en uppskattad medarbetare på Ekkälleskolan.

Ekkälleskolan startade hösten 2015 och ligger i Södra Ekkällan. Idag är vi en skola med omkring 210 elever i årskurs F-6 där målet är att vi ska bli en tvåparallellig skola med omkring 350 elever.

Skolans vision är: "En skola där alla får lyckas" #förvarjeelev. På Ekkälleskolan arbetar vi med tydliga mål och kollegialt lärande. Vi arbetar för att alla elever ska ges förutsättningar att utvecklas så långt som möjligt, såväl kunskapsmässigt som socialt samt skapa nyfikenhet för livslångt lärande. Skolans prioriterade mål är Specialpedagogik för lärande, digitalisering, nyanlända elevers lärande samt hälsofrämjande och förebyggande trygghets- och elevhälsoarbete.

Vi söker nu en slöjdlärare trä och metall på 50 % till åk 3-6.

Arbetsbeskrivning

Som slöjdlärare på Ekkälleskolan står du för trygghet, lärande och utveckling. Du arbetar både självständigt och med ögon för helheten på skolan. Vi fokuserar på elevens hela dag där du är med och skapar en gemensam skolkultur som kännetecknas av ett gott bemötande, ett inkluderande förhållningssätt, samarbete och positiv förväntan. Du stimuleras av att delta i utvecklingsprocesser då skolan växer under de närmaste åren.

Du kommer att ansvara för undervisningen i trä- och metallslöjd i åk 3-6. Undervisningen sker i halvklass i vår välutrustade slöjdsal i nära samarbete med vår lärare i textilslöjd.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har förmågan att se alla elevers olika behov, tar hänsyn till deras individuella förutsättningar och får elever att växa. Du kan bygga goda relationer till såväl elever, föräldrar som personal.

Du är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i slöjd i årskurs 1-6. Du är väl insatt i gällande styrdokument och tillämpar dessa i den dagliga verksamheten.

Du är kreativ och lyhörd och har en positiv inställning och en god förmåga att inspirera och motivera eleverna till lärande.

Du är genuint intresserad av skolutveckling och att söka nya vägar för att ge eleverna den bästa tänkbara utbildning.

Du är lösningsfokuserad och bra på att skapa goda rutiner och strukturer för vår verksamhet.

Information om tjänsten

Tillträde: Efter överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 50 %

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 2736

Om Utbildningsförvaltningen

Det är våra barn, unga och vuxna som bygger Linköping. Genom att ge dem de bästa förutsättningarna att växa och utveckla sina kunskaper ger vi samtidigt Linköping chansen att fortsätta utvecklas av kunniga och ambitiösa invånare även i framtiden. För att lyckas med detta behöver vi fler som vill utforma och driva nya idéer för att främja utveckling och lärande. Med modern pedagogik och ny teknik arbetar vi för att hålla en hög kvalitet med fullt fokus på varje individ och deras skiftande behov. Här finns gott om utrymme att växa i din yrkesroll. Tack vare en decentraliserad styrning där chefer och medarbetare själva tar stort ansvar för verksamheten ger Linköpings kommun goda möjligheter att ta initiativ och göra idéer till verklighet. Var med och påverka du med!

Om Linköpings kommun

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet. För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här:linkoping.se

Ansök här! För dig med skyddad identitet

Senast uppdaterad den 4 april 2019

Chatta
Chatta. Fäll ut menyn

Kontakt Linköping


Välkommen till Linköpings kommuns chatt. Chatten är öppen vardagar kl 8-16.

Vi som svarar är samhällsvägledare på Kontakt Linköping. Om du lämnar personuppgifter till oss behandlar vi dem såhär: