Slöjdlärare, trä och metall/annat ämne till HarvestadsskolornaSista ansökningsdatum: 2019-03-04
Referensnummer: 2606

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:

Jenny Linde, Rektor, 013-208894

Lina Andersson, Facklig företrädare, 013-208831

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Harvestadsskolan är en nybyggd skola i södra delarna av Linköping och vi fortsätter att växa. Vill du vara med oss och driva skolutveckling på en ny skola? Då är Harvestadsskolan platsen för dig! Vi söker nu en lärare med behörighet att undervisa i slöjd, trä och metall samt annat ämne årskurs 1-6.

Arbetsbeskrivning

Som lärare på Harvestad är du tryggheten, glädjen, utmanaren, uppmuntraren och utvecklaren. Det innebär att du trivs med omväxlande arbetsuppgifter och att du tycker om att se elever och kollegor växa och utvecklas. Du anser att systematiskt kvalitetsarbete är viktigt och du drivs av att vara en naturlig del av utvecklingsarbetet på skolan. Du är en självklar del i att skapa goda rutiner och ett framåtsyftande arbetssätt för vår skola.

Tjänsten innebär undervisning i slöjd, trä och metall samt annat ämne och ett nära samarbete med din slöjdkollega. Du utvecklar och driver din undervisning tillsammans med de andra lärarna. Du utgår från gällande styrdokument och drivs av att hitta nya sätt att undervisa och lockar eleverna längre i sin kunskapsinhämtning. Du brinner för att synliggöra lärandet och för att hitta kreativa vägar för detta, IKT är en naturlig del av din undervisning.

Lärarna på Harvestadsskolan har ett annat arbetstidsavtal. Detta innebär 40h på plats på skolan för att möjliggöra samarbete och kollegialt lärande samt 1500kr /månad som extra tillägg.

Kvalifikationer

Du är behörig att undervisa i slöjd årskurs 1-6 och är ansvarstagande, lyhörd och har förmåga att se till varje barns individuella behov och förutsättningar. Du har förmågan att entusiasmera och engagera och ser inte uppkomna problem som ett hinder utan en utmaning som du vill hitta en lösning på. Du har förmåga att samarbeta och delta aktivt i arbetslag samt har ett professionellt förhållningssätt i mötet med elever och föräldrar. Du drivs av en vilja att se möjligheter till förbättringar för verksamheten, för dig själv och för eleven.

Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Information om tjänsten

Tillträde: enligt överenskommelse dock senast augusti 2019

Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 70-100%

Antal lediga befattningar: 1 st.

Ref. nr: 2606

Om Utbildningsförvaltningen

Det är våra barn, unga och vuxna som bygger Linköping. Genom att ge dem de bästa förutsättningarna att växa och utveckla sina kunskaper ger vi samtidigt Linköping chansen att fortsätta utvecklas av kunniga och ambitiösa invånare även i framtiden. För att lyckas med detta behöver vi fler som vill utforma och driva nya idéer för att främja utveckling och lärande. Med modern pedagogik och ny teknik arbetar vi för att hålla en hög kvalitet med fullt fokus på varje individ och deras skiftande behov. Här finns gott om utrymme att växa i din yrkesroll. Tack vare en decentraliserad styrning där chefer och medarbetare själva tar stort ansvar för verksamheten ger Linköpings kommun goda möjligheter att ta initiativ och göra idéer till verklighet. Var med och påverka du med!

Om Linköpings kommun

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet. För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här:linkoping.se

Ansök här!

Senast uppdaterad den 4 mars 2019