Textilslöjdslärare BlästadsskolanSista ansökningsdatum: 2019-08-02
Referensnummer: 3543

Anställningsform: Visstidsanställning kortare än 6 månader

Kontaktperson:

Christina Bradley Ireman, rektor, 013-207961

Marie Häggh, bitr rektor, 013-207674

Sabine Cervin, Rektor, 013-20 78 90

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Blästadsskolan är en mångfacetterad verksamhet som består av grundskola F-6, fritidshem, grundsärskola, träningsklass och hörselklass och är belägen i Linköpings södra stadsdelar. Skolans grundläggande arbete riktar sig mot att alla ska ta ansvar för sin kunskapsutveckling, för varandra och för vår gemensamma miljö.

Blästadsskolan ska vara en skola som ger trygghet och goda kunskaper. 

Arbetsbeskrivning

Tjänsten innebär undervisning i textilslöjd i grundskolans åk 3-6 samt grundsärskolan under tid som ordinarie lärare är deltidssjukskriven.

Vi söker en lärare som tror på och står upp för ett inkluderande arbetssätt, som mår bra av och utvecklas genom samundervisning, som kan samarbeta både kring undervisning av men också förhållningssätt gentemot elever i behov av stöd.

Vi arbetar även aktivt med samverkan både mellan lärarna och eleverna, men också mellan hem och skola, för att ge eleverna en trygg grund att stå på då vi ser att det ger oss förutsättningar att vara en bra skola.

Du som lärare kommer att ingå i ett lärarteam där ni tillsammans ansvarar för elevernas undervisning. Om du liksom vi uppskattar samverkan, kunskap och trygghet är du välkommen att söka till oss på Blästadsskolan.

Kvalifikationer

Du är legitimerad lärare och behörig att undervisa i textilslöjd och gärna i eventuellt ett annat ämne.

Vi vill även att du;

  • har förmågan att se elevers olika behov, ta hänsyn till deras individuella förutsättningar och ge eleverna möjlighet att nå maximalt lärande.
  • drivs av en vilja att se möjligheterna till förbättringar, där målen för verksamheten är tydliga och eleven alltid finns i fokus.
  • har lätt för att arbeta i arbetslag då samarbete är en viktig del i arbetet på skolan.
  • tar egna initiativ till skolans utveckling så att du känner dig delaktig och stolt över vår verksamhet.
  • har erfarenhet av arbete som lärare och känner dig trygg i lärarrollen. 

Information om tjänsten

Tillträde: 2019-08-07

Anställningsform: Visstidsanställning

Sysselsättningsgrad: 50%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 3543

 

 

Om Utbildningsförvaltningen

Det är våra barn, unga och vuxna som bygger Linköping. Genom att ge dem de bästa förutsättningarna att växa och utveckla sina kunskaper ger vi samtidigt Linköping chansen att fortsätta utvecklas av kunniga och ambitiösa invånare även i framtiden. För att lyckas med detta behöver vi fler som vill utforma och driva nya idéer för att främja utveckling och lärande. Med modern pedagogik och ny teknik arbetar vi för att hålla en hög kvalitet med fullt fokus på varje individ och deras skiftande behov. Här finns gott om utrymme att växa i din yrkesroll. Tack vare en decentraliserad styrning där chefer och medarbetare själva tar stort ansvar för verksamheten ger Linköpings kommun goda möjligheter att ta initiativ och göra idéer till verklighet. Var med och påverka du med!

Om Linköpings kommun

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet. För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här:linkoping.se

Ansök här!

Senast uppdaterad den 2 augusti 2019