Timvikarier till Daglig Verksamhet, Råd & StödSista ansökningsdatum: 2019-04-07
Referensnummer: 2737

Anställningsform: Tim- och semestervikariat

Kontaktperson:

Marie Gren, Verksamhetschef, 013-20 72 17

Beatrice Hauswald, Facklig företrädare, Kommunal, 013-20 64 85

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Daglig verksamhet vänder sig till personer med funktionsnedsättning som behöver stöd eller handledning på arbetet och som har ett LSS-beslut. Leanlink har ett 30-tal dagliga verksamheter med många olika inriktningar. Exempel på inriktningar är caféer, park och serviceskötsel, trädgårdsskötsel, paketering, sång och musik, naturpromenader, matlagning, radio och tidningsproduktion med flera. Tillsammans skapar vi bra dagar med våra brukare.

För oss är det viktigt att hålla en god kvalitet i våra verksamheter och därför satsar vi på att vidareutbilda alla tillsvidareanställda i pedagogiskt arbetssätt och förhållningssätt som genomsyrar hela vår verksamhet. Vi har även olika specialistkompetenser under vårt tak såsom TSS (tecken som stöd), lågaffektivt bemötande, problemskapande beteende, samtalsmatta, empowerment, RGRM (Ronny-Gardiner rytm och musikmetod), taktil stimulering, supported employment för att nämna några.

Inom Daglig verksamhet arbetar stödassistenter, stödpedagoger, vuxenpedagoger och utvecklingsledare. Vi arbetar i team med kundens bästa för ögonen.

Vill du vara med och skapa meningsfulla dagar för våra brukare? Nu söker vi flera vikarier till våra olika verksamheter.

Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter med allt från att stötta, handleda och vårda personer under deras dag på sin arbetsplats, till att utveckla verksamheten och de aktiviteter vi bedriver tillsammans med personerna och dina kollegor.

Kvalifikationer

Du har formell utbildning för att arbeta med målgruppen med minst gymnasiekompetens inom omvårdnad eller barn och fritid eller annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig.

B-körkort och tillgång till bil är önskvärt men inget krav. Utbildning inom pedagogiskt arbetssätt för personer inom autismspektrum är meriterande. Likaså utbildning inom lågaffektivt bemötande och tydliggörande pedagogik.

Då du arbetar med svenska språket som arbetsspråk behöver du ha goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Du behöver också ha god datavana.

Vi söker dig som är trygg och stabil. Du har välgrundade och tydliga värderingar. Du har en god samarbetsförmåga och har lätt för att sätta dig in i någon annans situation. Du är lugn och tillmötesgående gentemot brukare, anhöriga och dina kollegor och du tillför entusiasm och engagemang i arbetet du utför. Att arbeta med kvalitet är en självklarhet för dig.

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!

Information om tjänsten

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tim- och semestervikariat

Sysselsättningsgrad: Varierande

Antal lediga befattningar: 2

Ref. nr: 2737

Om Leanlink

Leanlink är Linköpings kommuns utförarorganisation och här jobbar vi med verksamhet inom områdena stöd, omsorg, kost och service. Vi har en spännande bredd av verksamheter och är 2500 medarbetare som alla jobbar för att göra Linköpingsbornas dagar så bra som möjligt. Vi drivs av att skapa bra dagar för våra kunder och medarbetare samt att bidra till ett tryggt och bra samhälle. Vi är måna om att vår verksamhet ska genomsyras av god kvalitet och professionalitet, men framförallt vill vi att vår omtanke och vårt engagemang ska kännas i allt vi gör. Vi fokuserar på att skapa en bra dag just idag, men också imorgon och på hur vi kan tänka nytt och göra förändringar som förbättrar vardagen för dem vi är till för. Läs mer om Leanlink och våra olika verksamheter på leanlink.se

Om Linköpings kommun

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet. För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här:linkoping.se

Ansök här!

Senast uppdaterad den 12 mars 2019