Snabbnavigation

Hoppa till huvudinnehåll

Timvikarier till Leanlink stöd, vård och omsorgSista ansökningsdatum: 2019-09-30
Referensnummer: 3611

Anställningsform: Tim- och semestervikariat

Kontaktperson:

Leanlink Jobb

Lena Vallentin, Facklig företrädare, kommunal, 013-206180

Ansök här! För dig med skyddad identitet

För dig med skyddad identitet

Du som söker jobb och har skyddad identitet ska kontakta Kontakt Linköping, som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt, maila din ansökan, maila personuppgifter eller skapa ett konto i vårt rekryteringssystem. Du hittar kontaktuppgifter till Kontakt Linköping på länken nedan.   

 

 

Om arbetsplatsen

Leanlink är det kommunala alternativet inom stöd, vård och omsorg. Vi har en lång tradition och erfarenhet av möten med människor i olika skeenden i livet. Vi finns till för de personer som har behov av stöd i vardagen. Det kan vara personer som är äldre, lider av psykisk ohälsa och/eller har en funktionsvariation. Vi drivs av att skapa bra dagar för våra kunder och vi söker dig som vill göra detta tillsammans med oss inom något av dessa affärsområden:

LSS Funktionsstöd erbjuder vi arbete på bland annat gruppbostäder, vilket är ett boende för personer med intellektuell funktionsnedsättning och beteendestörningar. Målsättningen är att i första hand skapa en bra hemmiljö för individen. På LSS Funktionsstöd finns även möjligheten att arbeta som personlig assistent gentemot personer med funktionsvariationer, korttidsboende och fritidshem för barn och ungdom med LSS-beslut eller med ledsagning och avlösarservice.

Råd & Stöd erbjuder vi arbete inom socialpsykiatrin med möjlighet att stötta personer med psykiska och/eller neuropsykiatriska funktionsnedsättningar samt personer med missbruksproblematik. För våra kunder har vi stödboenden, dagverksamheter, träningsboende och boendestöd.

Äldreomsorgen finns arbeten som vårdbiträde eller undersköterska och stötta och vårda äldre personer. Våra kunder finns på vårdboenden (sjukhem, korttidsvård, demensboende och/eller inom psykiatrin), inom hemtjänsten eller på någon av våra dagverksamheter. Vi erbjuder dig ett givande och roligt arbete där du får vara med och bidra till att ge våra äldre en meningsfull vardag. 

Välkommen att följa några av våra medarbetare på https://www.linkoping.se/Leanlink/timanstallning

Arbetsbeskrivning

Arbetet innebär i stort att ge stöd och service till våra kunder för att de i så stor utsträckning som möjligt ska kunna leva ett självständigt liv. Insatsernas omfattning och innehåll utformas utifrån varje enskild persons individuella behov. Att skapa bra dagar för våra kunder kan innebära att erbjuda och motivera till olika aktiviteter, social gemenskap och en meningsfull sysselsättning. Det kan även innebära att stötta vid vardagssysslor såsom städ, tvätt och matlagning eller att följa med på promenader, anordna fritidsaktiviteter och att vara ett stöd i den personliga omvårdnaden (tex intimhygien, toalettbesök, på- och avklädning).

På de flesta av våra arbetsplatser är arbetstiden förlagd till dag, kväll, natt, sovande jour och helgarbete. Som anställd hos oss ges du en möjlighet att delta i introduktion kopplat till det verksamhetsområde där du ska vara. Vi söker kontinuerligt timavlönade vikarier till våra verksamheter och tillsätter utefter behov.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:
  • är 18 år eller äldre
  • har godkänd examen alternativt pågående utbildning inom omvårdnadsprogrammet/barn och fritidsprogrammet eller annan utbildning som bedöms likvärdig
  • har tidigare erfarenhet av stöd, vård och omsorgsarbete
  • behärskar svenska språket i tal och skrift då vi använder språket som arbetsredskap
  • har datavana och erfarenhet av dokumentation
  • har möjlighet att arbeta obekväma arbetstider
Vi söker i första hand utbildade medarbetare men i vissa fall kan även personer med annan lämplig erfarenhet bli aktuella. Personlig mognad, pedagogisk insikt och servicekänsla är viktiga egenskaper i arbetet med vår målgrupp. Du behöver även vara lyhörd inför kundernas olika behov samt vara självgående i dina arbetsuppgifter. Vi behandlar inkomna ansökningar kontinuerligt och matchar kompetens mot verksamheternas behov. Vi använder oss av videointervjuer och tester som en del i vår urvalsprocess. Därefter bokas personligt möte med de sökande som har gått vidare.
 
För mer information om hur det är att arbeta hos oss, besök vår hemsida: http://www.leanlink.se/timanstallning

Information om tjänsten

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Korttidsvikariat

Sysselsättningsgrad: Varierande

Antal lediga befattningar: 50 st. 

Ref. nr: 3611

Om Linköpings kommun

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet. För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här:linkoping.se

Ansök här! För dig med skyddad identitet

Senast uppdaterad den 30 september 2019