Undersköterskor till Linghems hemtjänstSista ansökningsdatum: 2019-03-04
Referensnummer: 2706

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:

Lilian Petersson, Verksamhetschef, 013-205431

Marie Karlsson, Facklig företrädare, Kommunal, 013-20 59 91

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Leanlink Äldreomsorg har cirka 1 200 tillsvidareanställda medarbetare och ett stort antal vikarier. Vi är det kommunala alternativet som bedriver verksamhet utan vinstintresse, med stor öppenhet och möjlighet till insyn för allmänheten. Vi har en lång tradition och erfarenhet av äldreomsorg. Vi arbetar utifrån IBIC, Individens Behov I Centrum, med individens bästa i fokus.

Vi är stolta över våra medarbetare och värnar om en bra arbetsmiljö genom att bland annat erbjuda hälsoförmån och goda möjligheter till kompetensutveckling. Arbetet är fritt, självständigt och varierande. Arbetstiden är förlagd till dag/kväll/helg.

Vi söker nu undersköterskor för tillsvidareanställning till Linghems hemtjänst som bedriver hemtjänst i i Linghem med omnejd. Vi utgår från lokaler i Linghems servicehus som har 20 lägenheter, lunchservering och fritidsaktiviteter och är beläget naturnära i Linghem, cirka en mil utanför Linköping. Här arbetar cirka 12 medarbetare, verksamhetschef och sjuksköterska finns på plats.  

Arbetsbeskrivning

I hemtjänsten arbetar du i kundens hem, oftast ensam, vilket ger möjlighet till fina möten. Arbetsuppgifterna innebär personlig omvårdnad som exempelvis hjälp och stöd vid förflyttningar och dusch samt serviceinsatser såsom städ och tvätt samt medicinska arbetsuppgifter. Du följer även med kunden på promenader och läkarbesök samt hjälper till vid inköp m.m.

I arbetet ingår att vara kontaktperson för ett antal kunder, vilket innebär att du planerar stödet och hjälpen tillsammans med kunden. Du dokumenterar i IT-systemet Treserva och ansvarar för att upprätta, följa upp och revidera genomförandeplaner. Det finns även möjlighet för dig att få en ombudsroll, vilket innebär att du har ett särskilt ansvar för ett område som vi gemensamt kommer fram till utifrån din kunskap och dina intressen.

Vi använder oss av mobiltelefoner i arbetet och med hjälp av dem öppnar vi dörrar och registrerar besök. I framtiden kommer vi även att dokumentera via dessa.

I arbetet färdas du mestadels med bil mellan våra kunder.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har omvårdnadsutbildning och erfarenhet av äldreomsorg. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbetssättet IBIC.

Hemtjänsten är en verksamhet som ständigt förändras därför behöver du vara flexibel, stresstålig och se möjligheter i olika situationer. Du möter även kunder med olika behov och måste därför vara trygg i din yrkesroll och ha en personlig mognad. Du ska ha ett gott bemötande mot de kunder, kollegor och samverkansparter du möter i ditt yrke. Då du ofta arbetar ensam hos kund är det viktigt att du tar eget ansvar och egna initiativ men arbetet förutsätter också att du är van vid att samarbeta.

Vidare är B-körkort ett krav då du måsta kunna ta dig till kundens hem. Du behöver även kunna kommunicera muntligt och skriftligt på svenska då arbetet innebär kundkontakter och dokumentation. Då vi använder oss av mobiltelefoner i arbetet måste du därtill vara villig att lära dig att använda digitala verktyg.

Vill du vara med och skapa bra dagar med oss – välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten

Tillträde: Enligt överenskommelse
 
Anställningsform: Tillsvidareanställning
 
Sysselsättningsgrad: 75-80 %
 
Antal lediga befattningar: 2 
 
Ref. nr: 2706

Om Leanlink

Leanlink är Linköpings kommuns utförarorganisation och här jobbar vi med verksamhet inom områdena stöd, omsorg, kost och service. Vi har en spännande bredd av verksamheter och är 2500 medarbetare som alla jobbar för att göra Linköpingsbornas dagar så bra som möjligt. Vi drivs av att skapa bra dagar för våra kunder och medarbetare samt att bidra till ett tryggt och bra samhälle. Vi är måna om att vår verksamhet ska genomsyras av god kvalitet och professionalitet, men framförallt vill vi att vår omtanke och vårt engagemang ska kännas i allt vi gör. Vi fokuserar på att skapa en bra dag just idag, men också imorgon och på hur vi kan tänka nytt och göra förändringar som förbättrar vardagen för dem vi är till för. Läs mer om Leanlink och våra olika verksamheter på leanlink.se

Om Linköpings kommun

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet. För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här:linkoping.se

Ansök här!

Senast uppdaterad den 4 mars 2019