Undersköterskor till Vretalidens vårdboendeSista ansökningsdatum: 2019-03-07
Referensnummer: 2648

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:

Annlouise Köster Johansson, Verksamhetschef, 013-26 38 77

Marie Karlsson, Facklig företrädare, Kommunal, 013-20 59 91

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Leanlink Äldreomsorg har cirka 1 200 tillsvidareanställda medarbetare och ett stort antal vikarier. Vi är det kommunala alternativet som bedriver verksamhet utan vinstintresse, med stor öppenhet och möjlighet till insyn för allmänheten. Vi har en lång tradition och erfarenhet av äldreomsorg. Vi arbetar utifrån IBIC, Individens Behov I Centrum, med individens bästa i fokus.

Vretalidens vårdboende, som är beläget i Ljungsbro, har 10 ålderdomshemsplatser och 8 platser för personer med demenssjukdom på Solgläntan. Vi är cirka 20 medarbetare och verksamhetschef, samordnare och sjuksköterska finns på plats.  

Vi söker nu undersköterskor;

  • tillsvidareanställning demensavdelning, arbetstiden är förlagd till dag/kväll/helg
  • tillsvidareanställning natt med tjänstgöring inom både ålderdomshem och demensavdelning

Vi är stolta över våra medarbetare och värnar om en bra arbetsmiljö genom att bland annat erbjuda hälsoförmån och goda möjligheter till kompetensutveckling. Arbetet är meningsfullt och omväxlande. Du kan önska sysselsättningsgrad vilket innebär att du själv kan välja om du vill arbeta hel- eller deltid. Nattjänsten innebär att du har möjlighet att arbeta 85 % natt, resterande tid kväll/dag. Eventuellt kan det bli aktuellt med tjänstgöring vissa pass på annat vårdboende i närområdet.

Arbetsbeskrivning

Vi vill att individerna som bor på Vretalidens vårdboende ska få hjälp och stöd med det de inte klarar av själva, ha en meningsfull vardag, ha möjlighet till social samvaro och att delta i olika aktiviteter. Tillsammans med dina kollegor är du en viktig pusselbit i detta arbete.

Arbetsuppgifterna innebär personlig omvårdnad som exempelvis hjälp vid förflyttningar och dusch därtill ingår serviceinsatser såsom städ och tvätt samt medicinska arbetsuppgifter. Du följer även med den boende på promenader och läkarbesök samt hjälper till vid inköp m.m. I arbetet ingår att vara kontaktperson för ett antal individer vilket innebär att ni planerar stödet och hjälpen tillsammans. Du deltar vid välkomstsamtal samt upprättar och reviderar genomförandeplaner och dokumenterar i IT-systemet Treserva. Du har kontakt med anhöriga och andra samverkansparter. Det finns möjlighet för dig att få en ombudsroll, vilket innebär att du har ett särskilt ansvar för ett område som vi gemensamt kommer fram till utifrån din kunskap och dina intressen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har omvårdnadsutbildning och erfarenhet av äldreomsorg. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbetssättet IBIC.

Vi strävar efter att skapa en så hemlik miljö som möjligt som präglas av lugn och trygghet, därför är det viktigt att du är trygg i din yrkesroll och ha en personlig mognad. Du behöver även kunna möta varje individs behov genom att vara flexibel, stresstålig och se möjligheter istället för hinder. Du kan sätta dig andras situation och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Vi söker dig som har ett gott bemötande i alla situationer och möten i ditt yrke. Det är också viktigt att du är van vid att samarbeta och även ta egna initiativ.

Du kan kommunicera muntligt och skriftligt på svenska då arbetet innebär kundkontakter och dokumentation.

Vill du vara med och skapa bra dagar med oss? Välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100 % 

Antal lediga befattningar: 2

Ref. nr: 2648

Om Leanlink

Leanlink är Linköpings kommuns utförarorganisation och här jobbar vi med verksamhet inom områdena stöd, omsorg, kost och service. Vi har en spännande bredd av verksamheter och är 2500 medarbetare som alla jobbar för att göra Linköpingsbornas dagar så bra som möjligt. Vi drivs av att skapa bra dagar för våra kunder och medarbetare samt att bidra till ett tryggt och bra samhälle. Vi är måna om att vår verksamhet ska genomsyras av god kvalitet och professionalitet, men framförallt vill vi att vår omtanke och vårt engagemang ska kännas i allt vi gör. Vi fokuserar på att skapa en bra dag just idag, men också imorgon och på hur vi kan tänka nytt och göra förändringar som förbättrar vardagen för dem vi är till för. Läs mer om Leanlink och våra olika verksamheter på leanlink.se

Om Linköpings kommun

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet. För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här:linkoping.se

Ansök här!

Senast uppdaterad den 7 mars 2019