Utvecklingsledare till Ledningsgrupp vård och omsorg (LGVO)Sista ansökningsdatum: 2019-08-25
Referensnummer: 3634

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Kontaktperson:

Camilla Salomonsson, Länssamordnare, 0730-67 01 57

Anita Lhådö, Att växa upp (kommun), 013-20 52 91

Annica Öhrn, Att växa upp (Region Östergötland), 070-347 36 47

Yvonne Thilander, Mitt i livet (kommun), 011-15 23 03

Annette Johansson, Mitt i livet (Region Östergötland), 010-104 79 71

Ida Björkman, Att åldras (kommun), 0494-191 40

Helén Lövborg, Att åldras (Region Östergötland), 070-332 09 50

Magnus Johansson, Nära vård (kommun), 0730-20 23 00

Magnus Oweling, Nära vård (Region Östergötland), 0702-49 79 46

Ansök här!

Om uppdragsgivaren

Ledningsgrupp vård och omsorg (LGVO) är uppdragsgivare. LGVO är Region Östergötland och länets tretton kommuners gemensamma organ för ledning och styrning av länsövergripande utvecklingsarbeten och gemensam kunskapsstyrning inom vård och omsorg. LGVO består av länets social- och omsorgschefer/motsvarande, regionens närsjukvårdsdirektörer, hälso- och sjukvårdsdirektör, primärvårdschef, Länssamordnare samt tjänstemän från Regionens ledningsstab.

Arbetsbeskrivning

Ledningsgrupp vård och omsorg (LGVO) tillsätter utvecklingsledare inom fyra ansvarsområden:
Att växa upp, Mitt i livet, Att åldras samt Nära vård.

Inom respektive område kommer det att tillsättas två utvecklingsledare på vardera 50%, en från kommun och en från region, som tar ett gemensamt ansvar för uppdraget. Utvecklingsledarens arbete styrs ytterst av framtagen arbetsplan i LGVO och rapporterar till Länssamordnare samt LGVO:s representanter för respektive ansvarsområde. 

I uppdraget ingår att arbeta med informationsspridning och att delta i framtagande och revidering av överenskommelser och gemensamma rutiner mellan kommuner och region. Att utveckla och stödja samverkan mellan kommuner och region och att delta i nationella nätverk ingår också. Som utvecklingsledare leder du projekt och fungerar som metod- och implementeringsstöd samt bidrar till kunskapsspridning, kunskapsutveckling och kunskapsanvändning.

Uppdraget som utvecklingsledare är på 50% och tidsbegränsat på två år med möjlighet till förlängning. Det länsgemensamma uppdraget kombineras med den anställning du har i din kommun idag.  

Kvalifikationer

Vi söker dig som idag arbetar inom någon av Östergötlands kommuner  och som har goda kunskaper och erfarenhet av att arbeta inom förbättrings- och utvecklingsområdet.

Din förmåga att prioritera och organisera är avgörande, liksom god samarbetsförmåga och förmåga att kommunicera kring komplexa frågor på ett tydligt sätt. Du har god initiativförmåga, slutför aktiviteter och uppnå resultat.

För att kunna söka tjänsten krävs det att du är anställd i någon av Östergötlands kommuner. Ansökan sker via Linköpings kommun rekryteringssystem, oavsett vilken kommun du är anställd inom i dagsläget. Anställda inom Region Östergötland kan söka via Region Östergötlands Lediga jobb-sida. 

Sista ansökningsdagen är den 25 augusti. 

Information om tjänsten

Tillträde: Enligt överenskommelse

Sysselsättningsgrad: 50%

Antal lediga befattningar: 4

Ref. nr: 3634

Ansök här!

Senast uppdaterad den 25 augusti 2019